Ohjelmat ja erikoisalueet   

 
SuperEnduron MM
Näe kansainväliset huippukuskit ja huikea show! Miesten MM-osakilpailun lisäksi messuilla ajetaan naisten ja junnujen MM sekä kansalliset kisat.
Lue lisää»
 

 
Petrol Circus Custom Bike Show
Kotimaan komeimmat rakennetut pyörät. Tällä kertaa omat suosikkinsa valitsevat niin tuomaristo, yleisö kuin rakentajatkin.
Lue lisää»
 

 
Kokeile moottoripyöräilyä!
KTM-Motojysky-ajoalueella messukävijät pääsevät ajamaan KTM 125 Duke ja KTM Freeride E -pyörillä. Kokeilemiseen ei tarvita ajokorttia eikä -kokemusta.
Lue lisää»
 

 
Hae vinkit ensi kauden ajoihin 
Suurempi ja parempi Tie Vie -alue esittelee kotimaan matkakohteet, hienoimmat ajoreitit ja motoristin palvelut.
Lue lisää»

 
Biker's Date Bar sinkuille
Legendaarinen Kari Salmelainen vetää messuilla motoristin napakympin – tietenkin tinkimättömään mp-tyyliin ja mp-henkisin palkinnoin.
Lue lisää»
 
Messuvaihdokit
 
Nettimoton messuvaihdokit
Kauppiaiden parhaat vaihtopyörät ovat esillä Nettimoton vaihtopörssissä. Mukana mm. käytettyjen HD-pyörien alue, jossa yli 30 harrikkaa odottaa uutta omistajaa!
Lue lisää» 
 

  

Junior Race Park
Perheen pienimmät kuskit pääsevät kokeilemaan minimotoja, minicrosseja ja minitrialeita osaavan henkilökunnan opastuksella. Suositusikä: 6-12 v.
 

Kamapörssi
 
Kamapörssi
Takkeja, housuja, kypäriä, bootseja... Kamapörssissä käytetyt, hyväkuntoiset ajovarusteet vaihtavat omistajaa. Tule tekemään löytöjä tai tuo itse kamasi myyntiin. Lue lisää»
 

 
Miss Superenduro 2015
MP-messuilla kisataan myös kauneudesta. Tuomariston lisäksi yleisö pääsee valitsemaan oman suosikkinsa. 
Katso tyttöjen esittelyt»
 

 
Lauantaina klo 18 jatkot
Messujen sulkeuduttua hauskanpito jatkuu Messukeskuksen ravintoloissa, tarvikehallissa ja Petrol Circuksen alueella. Levynjulkkarikeikalla Los Bastardos Finlandeses!
Lue lisää»
 

  
Sunnuntaina klo 12 Biker’s Church
Sons of Abraham MCC tarjoaa hengen ravintoa motoristin makuun. Virsien sijaan soi rock’n’roll, ja kanttorin hommat hoitaa rautalankabändi.
Lue lisää»
 
Katso vinkit messuille ja tutustu mukana oleviin yrityksiin selaamalla messulehteä»
Näin löydät Messukeskukseen:
Messuaukio 1, PL 21,
00521 Helsinki
puh. 040 450 3250