Ohjelma   
FinnBuildissa rakennusalan ammattilaiset kohtaavat Messukeskuksessa. Suomen suurin rakennus- ja talotekniikka-alan tapahtuma järjestetään jo 21. kerran. Messupäivien aikana rakentamista käsitellään useista eri näkökulmista niin seminaareissa kuin muussakin ohjelmasisällössä. 

FinnBuildin ohjelmatarjonta täydentyy InfraExpon, Arenan, EnviroExpon ja ViherTekin ohjelmilla.

     


SPAN 14 -PUUSILTAKILPAILU

Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry ja Messukeskus järjestävät SPAN 14 -puusiltakilpailun. Kilpailu on tarkoitettu rakennustekniikan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille ympäri Suomea. Tavoitteena on aktivoida alan nykyiset opiskelijat, edistää tulevien opiskelijoiden kiinnostusta rakennesuunnittelua kohtaan ja tuoda positiivista julkisuutta koko alalle.

Kilpailussa opiskelijat saavat ensi käden kokemusta koko rakentamisen prosessista. Taitoja tarvitaan ja punnitaan niin sillan suunnittelussa kuin puun käsittelemisessä. Kilpailumuoto ja messujen fantastiset puitteet tuovat tekemiseen oman jännityksensä, ja palkinnot ovat totta vie merkittävät!

Kilpailun vaiheet ja aikataulu vuonna 2014:

28.3.       Joukkueiden ilmoittautuminen kilpailun järjestäjille
30.4.       Alustavat suunnitelmat vastuuopettajille
17.9.       Lopulliset suunnitelmat vastuuopettajille ja kilpailun järjestäjille
1.-2.10.  FinnBuild 2014, siltojen rakentaminen
3.10.       FinnBuild 2014, siltojen koestus ja palkintojen jako

Palkintokategorioina ovat suunnittelu, esteettisyys ja kestävyys. Esteettisin silta palkitaan 1000 euron stipendillä. Joukkue, jonka sillan ennalta arvioitu kantavuus on lähimpänä koestuksen tulosta, palkitaan 1500 euron stipendillä. Kestävin silta palkitaan 2500 euron stipendillä.

Lue lisää kilpailusta tästä.

Ohjelmatietoja päivitetään jatkuvasti, seuraa siis näitä sivuja!


Näin löydät Messukeskukseen:
Messuaukio 1, PL 21,
00521 Helsinki
puh. 040 450 3250