Ohjelma   
Seminaareissa aiheina ovat esimerkiksi tietomallintaminen, rakennusalan ilmoitusvelvollisuus ja esteettömyys. Rakennuslehden lakisääteisillä kahvitauoilla käsitellään monipuolisesti rakennusalaa puhuttavia ajankohtaisia asioita.

Lähes 600 näytteilleasettajaa takaa sen, että nähtävää, koettavaa ja testattavaa riittää ympäri Messukeskusta. 
  Messukeskuksen eteläiselle sisäänkäynnille tulee Suomen suurin mobiilihenkilönostin, Genie SX-180. Nostimen lavakorkeus on 55 metriä ja konetta voi ajaa täydessä korkeudessa.
Osastoilla on runsaasti omaa, sekä asiapitoista että viihteellisempää, ohjelmatarjontaa.

Eri osastoilla lanseerattavien uutuuksien lisäksi hallissa 7 esillä on yksi rakennusalan huimimmista innovaatioista, arkkitehti Marco Casagranden luoma Paracity-moduuli. Kuhmolainen  CrossLam valmistaa moduulirakennetta  suomalaisista cross-laminoiduista mäntypalkeista.
 
Messuilla nähdään neljättä kertaa FinnBuild Highlights Erikoisnäyttely esittelee puolueettoman tuomariston valitsemat merkittävimmät uutuudet messujen tarjonnasta.

Torstai-iltana kohotetaan yhdessä malja rakennusalalle ja palkitaan vuoden merkittävimmät saavutukset ensimmäistä kertaa järjestettävässä Awards Party -tilaisuudessa.

Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry ja Messukeskus järjestävät rakennustekniikan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille tarkoitetun SPAN 14 -puusiltakilpailun. Kilpailu huipentuu perjantaina siltojen koestukseen ja kestävin silta palkitaan 2500 euron stipendillä.


Ohjelmatietoja päivitetään jatkuvasti, seuraa siis näitä sivuja!


Näin löydät Messukeskukseen:
Messuaukio 1, PL 21,
00521 Helsinki
puh. 040 450 3250