Ohita siirtymislinkit
Etusivu
Kävijöille
Näytteilleasettajille
Medialle
Ota yhteyttä

Uutiset
Suosittelen

Ajoon.fi – sosiaalinen kauppapaikka verkkoon


Pieni ajoon.fi.jpg
Julkaisupäivä:  30.08.2013
 
Julkaisija:
Konepörssi/SL-Mediat Oy
Tina  Fagerström
tina.fagerstrom@sl-mediat.fi
 

Ajoon.fi on kone- ja autoalan uudenlainen markkinapaikka verkossa. SL-Mediat Oy:n uusi verkkopalvelu tarjoaa kattavan ilmoituspaikan koneille, kuljetusvälineille ja henkilöautoille useassa eri kategoriassa. Ajoon.fi-palvelussa voi ilmoittaa uudesta ja käytetystä kalustosta helposti ja vaivattomasti. Palvelu on suunnattu suomalaisille käyttäjille ja kehitetty kotimaisten toimijoiden lähtökohdista. Kaluston myyntiä tukevat helppokäyttöiset hakuominaisuudet ja sosiaalinen vuorovaikutus ostajien ja myyjien välillä.

Tiedonhaku ja kaupankäynti lisääntyvät enenevissä määrin verkossa. SL-Mediat Oy on vastannut markkinoiden muutoksiin kehittämällä monipuolisen kauppapaikan koneille, kuljetusvälineille ja autoille verkkoon. Uusi Ajoon.fi-palvelu kokoaa laajan kalustovalikoiman kätevästi yhteen paikkaan. ”Halusimme tuoda markkinoille kattavan ja samalla käyttäjäystävällisen palvelun. Tuomme laajan valikoiman selkeästi esiin sivuilla ja helppokäyttöinen haku auttaa löytämään sopivan kohteen nopeasti”, SL-Mediat Oy:n toimitusjohtaja, Jussi Lehtonen, kuvailee palvelua. "Johtavien ammattilehtien lisäksi haluamme palvella asiakkaitamme ja lukijoitamme entistä paremmin myös sähköisissä kanavissa. Ajoon.fi on tästä hyvä osoitus", lisää Lehtonen.

Ajoon.fi-palvelu tarjoaa sosiaalisen kauppapaikan verkossa. Giosg.com Oy:n chat-ratkaisulla ostajat ja myyjät voivat keskustella reaaliaikaisesti keskenään. ”Chat-palvelu hyödyttää molempia osapuolia. Ostajat saavat nopeasti lisätietoja ja myyjät saavat uusia asiakaskontakteja. Chatin avulla myyjät voivat aktiivisesti tarjota apua asiakkaille ja auttaa useaa ostajaa samanaikaisesti. Myynti tehostuu ja koeajot voidaan sopia välittömästi”, giosg.com Oy:n toimitusjohtaja, Ville Rissanen, luettelee chat-ratkaisun hyötyjä.

Ajoon.fi syntyi kotimaisessa yhteistyössä. Sosiaalinen markkinasivusto on rakennettu suomalaisen giosg.com Oy:n chat-teknologialla ja palvelun tarjonnassa näkyvät suomalaiset yritykset. ”Meillä on laaja yhteistyöverkosto. Teemme yhteistyötä tunnetuimpien tiedonsiirtopalveluntarjoajien sekä kone- ja autoalan maahantuojien ja liikkeiden kanssa. Kotimaisten yritysten kanssa voimme tarjota käyttäjälähtöistä palvelua suomalaisille markkinoille”, Lehtonen kertoo. SL-Mediat Oy:n tavoitteena on pitää Ajoon.fi-palvelu ajan hermolla ja kehittää palvelua jatkuvasti eteenpäin vastatakseen markkinoiden muuttuviin tarpeisiin.

Lisätiedot

SL-Mediat Oy: Jussi Lehtonen (+358 400 630 607, jussi.lehtonen@sl-mediat.fi)

giosg.com Oy: Ville Rissanen (+358 40 822 5935, ville@giosg.com)

< Takaisin
Näin löydät Messukeskukseen:
Messuaukio 1, PL 21,
00521 Helsinki
puh. 040 450 3250