Huippuohjelmaa lapsille ja aikuisille!   

Vekarat-lavalla esiintyvät mm. Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri sekä ikisuosikit Miina ja Manu, Muumeja unohtamatta! Viikonloppuna areenalle tepastelevat ihanat ja taitavat Sepän Sirkuskoirat. Lasten liikennekaupungissa voi hurautella polkuautolla ja opetella samalla liikennesääntöjä.

Satuhahmokulkue hauskuuttaa joka päivä messuvieraita kulkemalla 6 hallin keskikäytävällä klo 11. Tervetuloa moikkaamaan suosikkiasi, saatatpa päästä jopa halailemaan ja kuvia ottamaan samalla!

Kurkista satukodin sisään!
Ombrellino tuo osastolleen 6g129 ihailtavaksi aidon Onnelin ja Annelin nukkekodin.

Kasvomaalausta!
Lapsille on tarjolla ilmaista kasvomaalausta, sen tarjoaa Suomen suurin lastenkirppisketju Vadelmatarha.

Jättikuplia!
Ruffle Army järjestää jättisaippuakuplaesityksen Messuaukiolla eteläisessä sisäänkäynnissä päivittäin klo 13. Monimetriset kuplat kimmeltävät ja riemastuttavat sateenkaaren kaikissa väreissä! Esityksen kesto on n. 10 min.

Lelunkierrätyspiste
MLL ja Marskin Muksut järjestävät messuille lelunkierrätyspisteen. Lapset voivat jättää pisteeseen lelun, ja halutessaan vaihtaa sen toiseen. Jäljelle jäävät lelut MLL toimittaa eteenpäin niitä tarvitseville lapsille.


Olohuoneessa keskustellaan aikuisten asioista

Lapsimessuille rakentuva Olohuone toimii paikkana, jossa voit kuunnella alan huippuasiantuntijoiden luentoja lapsiin, parisuhteeseen ja lapsiperheen arjen haasteisiin liittyvistä asioista.

Olohuoneessa puheenaiheina mm. lapsen tuomat muutokset arkeen; kuinka lapsi muuttaa parisuhdetta, tai miten varautua vauvan tuloon, kun perheenjäsenenä on myös kotieläin? Entä kuinka toimia jos on ottamassa lemmikkiä lapsiperheeseen?

Olohuoneessa pääsee kuuntelemaan esitystä kantoliinoista ja testaamaan niitä. Mielenkiintoinen ja monia odottajia koskettava aihe on myös uusi 4D-ultra.

Puhujina Olohuoneessa ovat mm. lastenpsykiatrit Jari Sinkkonen ja Janna Rantala sekä Havaintoja parisuhteesta -blogin kirjoittaja Sami Minkkinen.Näin löydät Messukeskukseen:
Messuaukio 1, PL 21,
00521 Helsinki
puh. 040 450 3250