Ohjelma   
Matkamessut on täynnä elämyksiä - myös ohjelman muodossa! 
Vauhdikasta, viihdyttävää tai asiapitoista ohjelmaa löydät niin messuosastoilta kuin ohjelmapisteiltä. Vuoden 2015 ohjelma julkistetaan tällä sivulla syksyllä 2014.

Tässä poimintoja vuoden 2014 Matkamessuilta:


Elämyslava
löytyi Iskelmä-kahvilasta (halli 7) ja siellä esiintyivät monet tutut julkisuuden henkilöt
ja muut kiinnostavat persoonat. Kahvittelun lomassa pääsi myös seuraamaan suoran radiolähetyksen tekoa. Elämyslavan täyttivät monet vauhdikkaat ja upeat ohjelmanumerot ja jännittävä, vuoden 2014 uutuus: Matkahuutokauppa. Iskelmä-kahvilassa, hallissa 7, esiintyivät monet tutut julkisuuden henkilöt ja muut kiinnostavat persoonat. Kahvittelun lomassa pääsi myös seuraamaan suoran radiolähetyksen tekoa.Iskelmän ja Apollomatkojen Matkamessukarkulainen liikkui messuilla ja hänellä oli taskussaan jopa 1 000 euron Apollomatkojen matkalahjakortti. Karkulainen oli kuka tahansa messuvieraiden joukosta ja messuvieraan tehtävänä oli löytää hänet. Etukäteen vinkkejä Matkamessukarkulaisesta sai Apollomatkojen facebook-ryhmästä ja Iskelmän taajuudelta.Mondo-lavalla matkaopaskirjailijat kertoivat parhaat vinkkinsä muun muassa shoppailijan Lontooseen, salaisuuksien Helsinkiin, hurmaavaan Barcelonaan ja moniin muihin kiinnostaviin kohteisiin.Aurinkoisen Sun & Sea -teema-alueen ohjelmapisteen näytökset lämmittivät tammikuun pimeydessä.
Bambumajojen katveessa sijaitsevasta Paradise Beach Barista pystyi tilaamaan tunnelmaan sopivan lomadrinkin ja seurata mielenkiintoisia maaesittelyitä, musiikkiesityksiä ja tietoiskuja.
 
Sukelluskylä sijaitsi myös Sun & Sea -alueella. Sukelluskylässä pääsi kokeilemaan, olisiko sukeltaminen minulle sopiva harrastus. Muista omat uikkarit mukaan!

Tonga Expedition - Autiosaarinäyttelyssä
kävijä pääsi näkemään upeita kuvia Etelämeren retkikunnasta, tapaamaan retkikunnan jäseniä ja kuulemaan löytöretkeilijän värikkäästä elämästä.  www.tongaexpedition.com.  Pata Degerman kertoi retkikunnan seikkailuista Elämyslavalla ja Sun & Sea -alueella.

Näin löydät Messukeskukseen:
Messuaukio 1, PL 21,
00521 Helsinki
puh. 040 450 3250