Skip to content
For visitors Helsinki as a destination

Kohteena Helsinki

Messuille kannattaa lähteä kauempaakin. Kun yövyt Messukeskuksen Holiday Inn Helsinki Expo -hotellissa, nautit messuhumusta kätevästi, ja voit piipahtaa suosikkitapahtumassasi vaikka useampanakin päivänä. Samalla voit ottaa Helsinkiä haltuun monipuolisesti.

Messukeskuksen lähiympäristö on täynnä kiinnostavaa tekemistä. Kilometrin säteeltä löytyvät muun muassa Pohjoismaiden parhaana kauppakeskuksena vuonna 2022 palkittu Mall of Tripla, urbaanin ja kasvavan Konepajan alueen keskellä sijaitseva Vallilan Kansallisteatteri, suojeltu ja kulttuurihistoriallisesti kiinnostava Vallilan puutaloalue, legendaarinen tapahtuma-areena Olympiastadion, upea kesäkeidas Uimastadion sekä tietysti iki-ihana Linnanmäen huvipuisto.

Pääset keskustaan junalla viidessä minuutissa, ja raitiovaunu kuljettaa sinut ketterästi vaikkapa Allas Sea Poolille tai Löylyyn.

Koko Helsinki ulottuvillasi

Kaikki Helsinkiin saapuvat ja sieltä lähtevät junat pysähtyvät Pasilassa, ja mikäli yövyt hotellissamme, sujahdat keskustaan viidessä minuutissa. Raitiovaunu kuljettaa sinut hetkessä Kauppatorille, Linnanmäelle, Olympiaterminaaliin, Oopperalle tai ydinkeskustaan. Myös pysäköintitilaa löydät Messukeskukselta aina, alkaen-hintaan 14 € vuorokausi. 

Muita ideoita Helsingin-reissuun löydät muun muassa Visit Helsingin ylläpitämältä My Helsinki -sivuilta.


.