Siirry sisältöön
Kävijälle Saapuminen

Saapuminen Messukeskukseen

Tapahtumakorttelimme sijaitsee Pasilassa, vain kivenheiton päässä Pasilan asemalta ja junayhteyden päässä lentokentästä. Meille on helppo tulla, olit sitten liikkeellä jalan, julkisilla kulkuvälineillä tai autolla. 

Julkiset kulkuvälineet

Julkisilla tai fillarilla? Messukeskus sijaitsee aivan Pasilan juna-aseman kupeessa ja meille pääsee kätevästi myös busseilla. Pyöräilijät voivat jättää pyöränsä Eteläisen sisäänkäynnin läheisyydestä sekä Messukeskuksen Kokoussiiven edestä löytyviin telineisiin.

Raitiovaunulinja 2 liikennöi Messukeskuksesta Töölön kautta keskustaan. Linjan päätepysäkki on Messukeskuksen edustalla.

Pysäköinti

Messukeskuksen pysäköintitalo Messuparkki sijaitsee aivan Messukeskuksen kyljessä, Pasilan aseman vieressä. Pysäköintitalossa ja ulkoalueilla on 4 600 parkkipaikkaa. Parkki on kaikkien käytettävissä ja aina avoinna!

Saavutko Messukeskukseen idän suunnasta? Varaa matkantekoon tavallista reilummin aikaa. HSL rakentaa Kalasatama–Pasila-raitiotietä, ja se vaikuttaa Pasilan alueen liikenteeseen erityisesti idän suunnalla.

Esteettömyys

Messukeskus on esteetön. Kaikki sisäänkäyntimme ovat esteettömiä ja talon kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Myös suurin osa Messukeskuksen ravintoloista on esteettömiä.

Tilausbussi

Oletko järjestämässä ryhmämatkaa? Koululuokille, yrityksille, seuroille ja muille ryhmille tilausajo on kätevä tapa suunnata messuille. Bussi kuljettaa ryhmän ovelta ovelle oman aikataulunne mukaan.

Yhdessä matkustaminen luo yhteisöllisyyttä jo matkalla, ja pääsette nauttimaan messuista ilman stressiä ruuhkista ja vaihtoyhteyksistä. Yhteistyökumppanimme tarjoaa bussikuljetukset kaikkialta Suomesta.

Sisäänkäynnit

Messukävijöille

Eteläinen sisäänkäynti 
Messuaukio 1, 00520 Helsinki

Pohjoinen sisäänkäynti 
Ratapihantie 17, 00520 Helsinki

Itäinen sisäänkäynti 
Lapsimessuilla on käytössä myös Itäinen sisäänkäynti. Kulku Rautatieläisenkatua pitkin hotellin ohi ja vasemmalle alas.

Itäiseltä sisäänkäynniltä pääset suoraan messualueelle kulkematta liukuportaiden tai hissien kautta. Itäinen sisäänkäynti soveltuu erityisesti rattaiden, vaunujen tai avustajan kanssa kulkeville messukävijöille.

Kokousvieraille

Kokousvieraiden sisäänkäynti tilaisuudesta riippuen joko Kokoussiiven, hotellin tai Messukeskuksen eteläisen sisäänkäynnin kautta, tutustu järjestäjän lähettämään tulo-ohjeeseen!

Kokoussiipi 
| Rautatieläisenkatu 3
Hotelli | Rautatieläisenkatu 3
Eteläinen sisäänkäynti | Messuaukio 1
Kokoussiipi-parkki | Ratamestarinkatu 13

Näytteilleasettajille ja rakentajille

Näytteilleasettajille ja osastorakentajille tarkoitetut huolto-ovet ovat auki tapahtumakohtaisesti. Tieto löytyy eMessukeskuksesta tapahtuman sivulta kohdasta aikataulut ja sisäänkäynnit.

Sijainti ja sisäänkäynnit