Siirry sisältöön

Messuparkki

Messukeskuksen pysäköintitalosta ja ulkoalueilta löytyy yhteensä 4 600 parkkipaikkaa. Messuparkki on kaikkien käytössä ja aina avoinna.

Pysäköintitaloon ajaminen

Pysäköintitaloon ajetaan Ratapihantien puolelta. HUOM! Pysäköintitalon maksimikorkeus on 2,2 m. Sitä korkeammat autot tulee ajaa kenttäalueelle. Osoite navigaattoriin: Ratapihantie 17, Helsinki.

Jos kuljetat tai saatat messuille saapuvaa henkilöä, suosittelemme sisäänkäynniksi pysäköintitalon puoleista eli pohjoista sisäänkäyntiä. Ajo pysäköintitaloon on maksutonta, jos henkilön saattaminen Messukeskuksen alueelle kestää alle 60 min.

Kokousvieraiden pysäköinti

Kokousvieraat voivat pysäköidä kokoussiiven vieressä sijaitsevassa Kokoussiipi-parkissa. Osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13, Helsinki.

Pysäköinti alk. 14 € / vrk

Messuparkissa pysäköit edullisesti pidemmänkin aikaa. Jätä auto meille ja siirry seikkailuihin!

Ohjeita eri asiakasryhmille

Pysäköinti liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella on maksutonta tapahtumien aikana

  • Liikkumisesteisen tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa rekisterinumeronsa Messukeskuksen asiakaspalvelupisteeseen.
  • Messukeskuksen pysäköintitalossa P1 alimmalla tasolla ja pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydessä on kaksikymmentä liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella merkittyä pysäköintipaikkaa.
  • Tapahtuma-aikojen ulkopuolella pysäköinti liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella on maksullista.
  • Jos kuljetat tai saatat messuille saapuvaa henkilöä, suosittelemme sisäänkäynniksi pysäköintitalon puoleista eli pohjoista sisäänkäyntiä. Ajo pysäköintitaloon on maksutonta, jos henkilön saattaminen Messukeskuksen alueelle kestää alle 60 min.

  • Hotelliasukkaat voivat pysäköidä Holiday Inn Helsinki – Expon pysäköintihallissa, jossa on käytössä erillinen, puomein varustettu järjestelmä.
  • Pysäköintimaksu on 26 € / vuorokausi, 14 € / 2-6 tuntia ja 7 € / 0-2 tuntia.

Kokousasiakkaidemme käytössä on Kokousiiven pysäköintialue, jossa toimii niinikään puomiton pysäköintijärjestelmä. Pysäköintialue sijaitsee Ratamestarinkadun päässä, osoite navigaattoriin: Ratamestarinkatu 13.

Tavaroiden tuonti ja vienti Messukeskukseen on maksutonta, mikäli tavaran vienti ja tuonti Messukeskuksen alueelle kestää alle 60 min. Jos tavaran purkaminen vie enemmän kuin 60 min, pysäköinti on maksullista.

Lisätietoja: eMessukeskus.com / Info

Tilausbusseille on tapahtumakohtaisesti varattu oma alue.

Tilausbussien pysäköinti kuitataan sisäänkäyntien palvelupisteillä.

Huom. Pysäköinti on maksuton vain, jos ryhmä vierailee Messukeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa.

Pysäköinti on ilmainen tunnin (60 min) lastaus-, rakennus- ja purkutöihin. Alle 60 min alueella ollut tavarantuoja voi ajaa ulos alueelta maksamatta pysäköinnistä. Jos tavaran purkaminen vie enemmän kuin 60min, tulee maksaa pysäköintimaksu. Muistathan ajaa ulos samaa reittiä kuin tulit, jotta puomiton pysäköintijärjestelmä rekisteröi auton. KATSO HINNAT JA LUE LISÄÄ PYSÄKÖINNISTÄ > 

Perävaunusta ei veloiteta erikseen.


Maksa etukäteen, paikan päällä tai jälkikäteen

Kätevästi AutoPay-järjestelmällä

EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä on käytössä sekä pysäköintitalossa että Siiven pysäköintialueella. Järjestelmä perustuu rekisterinumeroiden tunnistukseen sisään- ja ulosajon yhteydessä. Huom! Ei koske Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellin pysäköintihallia.

Etukäteen maksaminen

Kun ostat pysäköinnin verkosta voit ajaa rajoituksetta sisään ja ulos pysäköintituotteen voimassaolon aikana. Voit ostaa samalla kertaa useamman päivän pysäköintioikeuden yhdelle tai useammalle autolle. Tuotteet voi maksaa suoraan verkossa tai laskulla. Tämän jälkeen saat aktivointikoodit suoraan sähköpostiisi.

Osta pysäköintisi ennakkoon täältä ja aktivoi se täällä.

Rekisteröidy verkossa ja maksu veloitetaan automaattisesti

Rekisteröitymällä Autopay-järjestelmän käyttäjäksi osoitteessa www.autopay.io, minkä jälkeen rekisteröityjen ajoneuvojen pysäköintimaksut veloitetaan automaattisesti järjestelmään lisätyltä maksukortilta. Maksukortilla tulee olla sallittuna verkkomaksaminen, jotta kortin käyttö on mahdollista.

Lisätietoja: Europark Asiakaspalvelu: info@europark.fi, puhelin 020 7907 300. Arkisin klo 8-21, la klo 9-21, su klo 9-19.

Messukeskuksen automaatilla

Ennen pysäköintialueelta poistumista voit maksaa pysäköinnin maksukortilla maksuautomaattiin. Ulosajoaikaa on maksun jälkeen 60 minuuttia. Maksuautomaatilla maksun yhteydessä voit rekisteröityä Autopay-käyttäjäksi, jolloin tulevat pysäköintimaksut veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi.

ParkMan tai EasyPark-sovelluksilla

Voit maksaa pysäköinnin ParkMan tai Easypark-sovelluksella. Aloita mobiilimaksu, kun olet pysäköinyt autosi alueelle. Pysäköinti päättyy automaattisesti ajaessasi ulos alueelta. ParkManin palvelumaksu (15% pysäköintimaksusta + 0.35 € maksunkäsittelykulu per pysäköinti) tai EasyParkin palvelumaksu (15% pysäköintimaksusta) lisätään pysäköinnin hintaan. Lue lisää osoitteesta www.parkman.io tai easypark.fi

Verkossa 48 tunnin sisällä

Voit maksaa pysäköinnin ilman lisämaksua maksukortilla verkossa osoitteessa www.autopay.io. Pysäköintimaksu tulee olla maksettuna 48 tunnin sisällä pysäköintialueelta ulos ajamisesta.

pysäköinti

Tervetuloa myös sähköautolla

Kaikille sähköautoille ja hybrideille soveltuvat latauspisteet (teho 22 kW) sijaitsevat P2 -pysäköintitalossa 1. kerroksessa. Latauspisteitä on yhteensä 55. Pysäköinnistä peritään normaali pysäköintimaksu ja lataushinnasta päättää latauspalvelun toimittaja.