Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone SVV Oy:lle Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti
Uutinen

SVV Oy:lle Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti

Suomen Videoviestintä SVV Oy on saanut arvostetun Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatin. Sertifikaatti on tunnustus siitä, että SVV on kasvattanut johdonmukaisesti ja kestävästi liiketoimintaansa yli toimialan keskiarvon.

Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti myönnetään yrityksille, joiden liikevaihto on kolmen vuoden aikana kasvanut keskimäärin yli 10 % nopeammin kuin päätoimialaluokkansa keskitaso.

Kasvaja-sertifikaattiin yltää vain 2 prosenttia suomalaisista osakeyhtiöistä.

”Kasvaja-sertifikaatti kertoo yrityksemme kyvystä luoda menestyksekästä liiketoimintaa ja myös asiakkaiden luottamuksesta palveluumme. Sertifikaatti on tunnustus siitä, että SVV on paitsi onnistunut kasvamaan, myös onnistunut tekemään sen tavalla, joka on kestävää ja pitkäjänteistä. Olemme sertifikaatista todella iloisia ja ylpeitä”, sanoo SVV Oy:n toimitusjohtaja Petteri Nissinen.

SVV tuottaa av-tekniikkaa ja vuokraa kalustoaan kokouksiin, kongresseihin, messuihin, yritystilaisuuksiin ja konsertteihin kotikentällään Helsingin Messukeskuksessa ja myös muualla Suomessa ja lähialueilla. Huippulaatuista ääntä ja kuvaa, näyttäviä valaistustoteutuksia ja vaikuttavia rakenteita syntyy yli sataan tapahtumaan joka vuosi.

Suomen Videoviestintä SVV on Suomen Messut Oyj:n tytäryhtiö ja esitystekniikan kokonaisvaltainen ammattilainen. Vuonna 1997 perustettu yhtiö työllistää lähes 30 esitystekniikan ammattilaista. SVV tuottaa av-tekniikkaa ja vuokraa kalustoaan kokouksiin, kongresseihin, messuihin, yritystilaisuuksiin ja konsertteihin Suomessa ja lähialueilla.

www.svv.fi

Lue lisää