Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Helsingin Messukeskukseen Suomen suurin kokoustilassa oleva LED-seinä
Uutinen

Helsingin Messukeskukseen Suomen suurin kokoustilassa oleva LED-seinä

Helsingin Messukeskuksen Kokoussiipi kokee merkittävän uudistuksen syksyllä 2024. Kokoussiiven suurin tila, sali 101, varustetaan uudella LED-seinällä. 23 metriä leveä ja pinta-alaltaan yli 100 neliön kuvapinta on Suomen suurin kokoustilassa oleva näyttö. Uudistus monipuolistaa merkittävästi tilan teknisiä käyttömahdollisuuksia.

Messukeskuksen sali 101 tunnetaan monenlaisten tapahtumien, kuten seminaarien, iltajuhlien, näyttelyiden, vuosijuhlien, yhtiökokousten ja konserttien näyttämönä. Kapasiteetti yltää seminaarikäytössä 1100 kuulijalle ja juhlakäytössä 560 gaalavieraalle.

Syksyn 2024 uudistusten myötä salin tekniset mahdollisuudet laajenevat merkittävästi.

Uusi LED-seinä koostuu kolmesta osasta ja mahdollistaa sisällön monipuolisen esittämisen, esimerkiksi kuvan puhujan taustalla sekä videon tai useiden kuvien samanaikaisen esittämisen. LED-seinän kirkkaus ja kontrasti ovat huippuluokkaa, ja sen avulla voi helposti muunnella tapahtuman tunnelmaa hyödyntämällä värejä, valoa, videota, animaatiota ja striimausta. Leveä kuvapinta antaa näyttävän mahdollisuuden myös brändäykseen.

Uuden LED-näytön ohella salissa 101 tehostetaan ilmanvaihtoa, parannetaan akustiikkaa ja mahdollisuuksia kamerakuvaukseen sekä uusitaan kattovalaistus niin, että valaistuksen väriä ja lämpösävyä pystyy jatkossa säätämään tilaisuuden tarpeiden mukaisesti. Lisäksi salissa uusitaan esiintymislava ja portaat.

Salin 101 teknisiä ratkaisuja ja muita Messukeskuksen tulevia uudistuksia esitellään tällä viikolla Kongressi MEETINGS & EVENTS 2024 -messuilla 10.-11.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa osastolla 17.

LED-seinän tekniset tiedot:
- leveys 23 metriä, koostuu kolmesta näytöstä
- päätyseinän koko 9600 x 4860 mm, 3840 x 1944 pikseliä
- sivuseinien koko 6720 x 4860 mm, 2688 x 1944 pikseliä
- käytössä syyskuusta 2024 alkaen
- havainnekuvat: mediapankki

Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, liiketoimintajohtaja Marcus Bergström, +358 44 5624 524, marcus.bergstrom@messukeskus.com. Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, +358 50 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. www.messukeskus.com @messukeskus 

Lue lisää