Siirry sisältöön
Medialle Akkreditointi

Akkreditoidu

Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan Messukeskuksen järjestämiin tapahtumiin ja saat median palvelut käyttöösi.

Akkreditointi edellyttää voimassa olevaa Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta siitä, että olet median edustaja ja työtehtävissä messuilla. Esitä kortti Lehdistökeskuksessa, josta saat PRESS-kulkuluvan. Emme lähetä kulkulupia sähköpostilla. Akkreditoiduilta median edustajilta edellytämme myös Journalistin ohjeiden noudattamista.

Tapahtumissa kuvaaminen

Messukeskuksen järjestämissä tapahtumissa saa kuvata omaan tai journalistiseen käyttöön, kunhan se ei häiritse muita asiakkaita tai meneillään olevaa ohjelmaa. Muistathan kunnioittaa messuvieraidemme yksityisyyttä. Mikäli kuvaat tunnistettavissa olevia henkilöitä, tulee heiltä pyytää kuvauslupa. Ehdottoman tärkeää lupa on kysyä alaikäisten lasten vanhemmilta ja heiltä lupa tulisi saada kirjallisesti. Messukeskuksella on myös oikeus evätä kuvaaminen. Kokonaisten esitysten tai ohjelmien taltiointi on lähtökohtaisesti kielletty ja vaatii aina erillisen luvan Messukeskuksen viestinnästä, communications@messukeskus.com.

Vaikuttajapassi

Oletko somevaikuttaja? Tutustu vaikuttajapassiimme!

Huomaathan, että Messukeskuksessa järjestetään myös vierastapahtumia, joissa ulkopuolinen järjestäjä vuokraa Messukeskuksen tilat oman tapahtumansa käyttöön. Näissä tapahtumissa saattaa olla erilainen akkreditointikäytäntö ja median sisäänpääsystä on sovittava tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen.

Akkreditoidu tästä

Akkreditoimme tapahtumiimme toimittajia, kuvaajia ja toimituksen muita työntekijöitä. Akkreditointi edellyttää Journalistiliiton jäsenkorttia tai vastaavaa todistetta työtehtävistä.