Siirry sisältöön
Tapahtumajärjestäjälle

Sinä päätät, me toteutamme

Elämyksiä, jotka muistetaan

Vuosijuhla, seminaari, konsertti tai vuoden puhuttavin kickoff: meillä luot elämyksiä, jotka puhuttavat, ja kohtaamisia, jotka muistetaan.

Omien messutapahtumiemme lisäksi meillä järjestetään yli 1 500 erilaista tilaisuutta vuodessa. Olemme isännöineet tuhansia onnistumisia, ja mahdollistaneet kasvun lukuisille tapahtumille. Pieni tai suuri tilaisuus – me hoidamme tilaisuuden järjestelyt osana tiimiäsi ja autamme sinua onnistumaan!

”Asiantuntijoidemme kanssa kannattaa sparrata jo ensimetreillä. Näin löydämme heti sopivat ratkaisut, oli kyse sitten tilasuunnittelusta, cateringista, av-tekniikasta tai ohjelmapalveluista. Saat kaikki palvelut saman katon alta ja voit luottaa projektinhallinnan rautaisten ammattilaistemme käsiin.”

Anne Bask, Team leader

Helsingin Messukeskukseen Suomen suurin LED-seinä!

Helsingin Messukeskuksen Kokousiipi kokee merkittävän uudistuksen syksyllä 2024. Kokoussiiven suurin tila, sali 101, varustetaan uudella LED-seinällä. 23 metriä leveä ja pinta-alaltaan yli 100 neliön kuvapinta on Suomen suurin kokoustilassa oleva näyttö. Uudistus monipuolistaa merkittävästi tilan teknisiä käyttömahdollisuuksia. 

Inspiroidu

Tunnelmia Messukeskuksessa järjestetyistä tapahtumista.

Ota meihin yhteyttä:

sales@messukeskus.com 
Puh. 040 450 3251