Siirry sisältöön
Medialle Vaikuttajille

Vaikuttajana messuille

Valitsemme ennen kutakin messutapahtumaa joukon messujen aihealueista kirjoittavia vaikuttajia, jotka saavat tapahtumaan somevaikuttajan passin. Passilla pääset messuille veloituksetta tapahtuman aukioloaikoina sekä saat Mediakeskuksen palvelut käyttöösi.

Hakeminen

Aihealueella on väliä

Haethan passia vain niihin tapahtumiin, joiden aihepiirejä käsittelet. Hakemukset käsitellään tapahtumittain ja myönnetään tietyin kriteerein: aihealueiden tulee vastata tapahtuman aihepiirejä, omaa tiliä tai kanavaa tulee päivittää säännöllisesti ja kanavalla tulee olla vakiintunut seuraajakunta.

Hae mukaan ajoissa

Haku sulkeutuu yleensä pari viikkoa ennen tapahtumaa. Ilmoitamme passin myöntämisestä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Samassa meilissä saat ohjeet passin noutamiseen.

Passi on henkilökohtainen

Jos kanavallasi on useampi tekijä, jokaisen messuille haluavan on haettava passia erikseen. Kirjoita Media-kenttään sen tilin tai kanavan nimi, jolle kuvaat. Jos tekijätiimiin kuuluu kuvaaja, myös hänen tulee hakea passia statuksella ”bloggaaja”, ei ”kuvaaja”. 

Täytä hakemus huolella

Käytämme lomakkeessa ilmoitettuja tietoja passin tulostuksessa, joten kirjoita somekanavasi nimi MEDIA-kenttään kuten haluat sen passiisi tulostuvan. (Ei siis esim. ”bloggaaja” tai esim. http://… vaan esim. blogisi nimi tai instatilisi nimi).

vaikuttajat työskentelemässä pöydän ääressä

Hae somevaikuttajan passia messuille

Messut on hyvä paikka kerätä uusia ideoita, verkostoitua alan yritysten kanssa ja tavata omia seuraajia sekä muita somevaikuttajia. Hae somevaikuttajan passia täällä:

EU:n tietosuoja-asetuksesta johtuen myönnämme vaikuttajapassin vain yli 13-vuotiaille sisällöntuottajille.

Huomaathan, että Messukeskuksessa järjestetään myös vierastapahtumia, joissa ulkopuolinen järjestäjä vuokraa Messukeskuksen tilat oman tapahtumansa käyttöön. Näissä tapahtumissa saattaa olla erilainen akkreditointikäytäntö, ja median sisäänpääsystä on sovittava järjestäjän kanssa erikseen.