Siirry sisältöön
vastuullisuuspäällikkö

Kestävyys on meille tekoja, sanoo vastuullisuuspäällikkö Hanne Lindroos

Tässä tulee supernainen, Messukeskuksen vastuullisuuspäällikkö Hanne Lindroos! Hanne puskee maailmaa paremmaksi aitona tiimipelaajana. Tiedäthän tyypin, joka laittaa koko osaamisensa likoon ja innostuksensa peliin asiakkaiden ja koko messubusineksen puolesta.

”Meille kestävyys on tekoja”, sanoo Hanne. Energiatehokkuus, kierrätys, sosiaalinen vastuu – Messukeskuksessa ne eivät ole vain sanoja, vaan jokapäiväistä toimintaa ja sertifikaatein todennettua osaamista.  

Tämä restonomi ja eMBA Service Excellence -tutkinnon suorittaja ei ole vain hurahtanut vastuullisuuteen, vaan tietää, mistä puhuu. Hanne kehittää kestävyyttä edistämällä parhaita käytäntöjä, mittareita ja raportointia. Hän kirittää osaamisellaan ja innostuksellaan niin asiakkaitamme kuin meitä messulaisia. Tämä kestävyyden kapellimestari saa vastuullisuusteot näyttämään niin coolilta, että muutkin haluavat hypätä kyytiin mukaan!

ISO 14001 -sertifikaatti vuonna 2009, ilmastokumppanuus Helsingin kaupungin kanssa, sitoutuminen Glasgow’n ilmastojulistukseen, Sustainable Travel Finland -merkki. Erityistä tukea tarvitsevien työllistämistä, ruoka-apua, yhteistyötä Suomen Unicefin kanssa. Hotellilla Joutsenmerkki, katolla oma aurinkovoimala.

Ja kattotasolta toimistoon: viime elokuussa Hanne heitti meille toimistomyyrille pahvikuppihaasteen. Tavoitteena oli puolittaa toimistotornissamme käytettyjen pahvikuppien menekki. Ja me teimme sen! Keittiömme täyttyi omista persoonallisista kahvimukeista. Simpsonit, HIFK, Muumit, Friends Forever, Maailman Paras Äiti, StarWars…    

Kun vastuullisuus on tyylitelty tällä tavalla, ei voi muuta kuin rakastaa kestävää huomista, jota täällä rakennetaan – yksi muki kerrallaan.