Siirry sisältöön
Kävijälle Kohteena Helsinki

Kohteena Helsinki

Messuille kannattaa lähteä kauempaakin. Kun yövyt Messukeskuksen Holiday Inn Helsinki Expo -hotellissa, nautit messuhumusta kätevästi, ja voit piipahtaa suosikkitapahtumassasi vaikka useampanakin päivänä. Samalla voit ottaa Helsingin haltuun monipuolisesti.

Messukeskuksen lähiympäristö on täynnä kiinnostavaa tekemistä. Kilometrin säteeltä löytyvät muun muassa Pohjoismaiden parhaana kauppakeskuksena vuonna 2022 palkittu Mall of Tripla, urbaanin ja kasvavan Konepajan alueen keskellä sijaitseva Vallilan Kansallisteatteri, suojeltu ja kulttuurihistoriallisesti kiinnostava Vallilan puutaloalue, legendaarinen tapahtuma-areena Olympiastadion, upea kesäkeidas Uimastadion sekä tietysti iki-ihana Linnanmäen huvipuisto

Koko Helsinki ulottuvillasi

Kaikki Helsinkiin saapuvat ja sieltä lähtevät junat pysähtyvät Pasilassa, ja mikäli yövyt hotellissamme, sujahdat keskustaan viidessä minuutissa. Raitiovaunu kuljettaa sinut hetkessä Kauppatorille, Linnanmäelle, Oopperalle , Allas Sea Poolille , Löylyyn.tai ydinkeskustaan. Myös pysäköintitilaa löydät Messukeskukselta aina, alkaen hintaan 14 € vuorokausi. 

Muita ideoita Helsingin-reissuun löydät muun muassa Visit Helsingin ylläpitämältä My Helsinki -sivuilta.

.

Kohteena helsinki

20 vinkkiä Helsinkiin

Helsinki tarjoilee matkailijalle elämyksiä ympäri vuoden. Se on pieni suuri kaupunki, joka kätkee sisäänsä vaikka mitä luontomatkailusta ruoka- ja taide-elämysten ja arkkitehtuurin kautta vilkkaaseen kaupunkikulttuuriin. Olipa käytössäsi puoli päivää tai useampi päivä, Helsingissä ehdit tehdä monenlaista omien mieltymystesi mukaan! Tässäpä 20 sisäpiirin vinkkiä mitä innostavaa ja ilahduttavaa voit tehdä ja kokea pääkaupungissamme.