Siirry sisältöön
Näytteilleasettajalle Hotellitarjous näytteilleasettajat

Majoitusetu näytteilleasettajille:
alennus päivän hinnasta

Majoitu erikoishintaan

Majoitu mukavasti Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevaan upeaan Holiday Inn Helsinki – Expo -hotelliin. Näytteilleasettajana varaat huoneesi erikoishintaan. Tee huonevaraus kuitenkin ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan!

Edullisin Stay Longer Pay Less -hintamme

Hyödynnä erikoishintamme kun yövyt vähintään kolme yötä. Hinta sisältää aamiaisen yhdelle tai kahdelle asukkaalle, jotka jakavat huoneen. Minimi kolme yötä vaaditaan. Varaus vaatii täyden ennakkomaksun koko oleskelun ajalta varauksenteon yhteydessä, eikä sitä palauteta. Maksu veloitetaan luottokortiltasi varauksen ja saapumispäivän välillä. Varattava viimeistään 21 vuorokautta ennen saapumista.

NÄYTTEILLEASETTAJAN MAJOITUSETU

Näin hyödynnät etusi -11% etusi

1. Valitse ajankohta ja henkilömäärä
2. Varauslinkki antaa Suomen Messut -hinnan (huom! saatavuuden mukaan)
3. Valitse haluamasi huonetyyppi ja jatka varaamaan

Hintaan sisältyy

  • Majoitus valitussa huoneluokassa
  • Buffet-aamiainen
  • Kuntosalin ja saunan käyttö
  • WiFi-yhteys
  • Maksuton peruutus- ja muutosoikeus tulopäivää edeltävään päivään klo 16.00 saakka
  • IHG One Rewards-kanta-asiakasedut – ellet ole vielä jäsen, liity täällä

Kulkuyhteydet

Pasilaan on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisillakin. Raitiovaunu tulee suoraan hotellin oven eteen ja Pasilan juna-asemalta on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Ravintola Platta

Hotellin yhteydessä toimiva Ravintola Platta sopii niin liiketapaamisiin kuin rentoutumiseenkin. Messuaikaan pöytä kannattaa varata etukäteen, sillä Plattan herkulliset tuoksut vetävät muitakin puoleensa. Platta palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 11-22.

Tee pöytävaraus, tutustu Plattan ruokalistaan tai katso muita messujen aikaan auki olevia ravintoloita oheisesta linkistä!

Open Lobby

Hotellin Open Lobby tarjoaa viihtyisät tilat työskentelyyn ja asiakastapaamisiinkin. Open Lobby palvelee vuoden jokaisena päivänä klo 11–22 (keittiö 11-21.30).

Lobbyn valikoimasta löytyy runsaan juomavalikoiman lisäksi ruoka-annoksia sekä pieneen, että isompaankin nälkään.