Siirry sisältöön
Näytteilleasettajalle Koulutusklusteri

Kaikki koulutuksesta

Koulutusala koolla

Isännöimme vuosittain kymmeniä koulutukseen liittyviä tapahtumia. Yksi kruununjalokivistämme on Educa, joka tarjoilee opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille uusimmat tuulet sekä polttavimmat puheenaiheet. Suomen suurin ura- ja opiskelutapahtuma Studia tutustuttaa oppilaitoksiin, auttaa ammatinvalinnassa ja avustaa kansainvälisiä opintoja harkitsevia. Kaikissa ammattitapahtumissamme on lisäksi oma teemapäivänsä opiskelijoille ja alanvaihtajille.

Toimialojen messukeskus

Miksi Messukeskus?

TOIMIALATUNTEMUS: Vaikutamme osana kutakin toimialaa ja kehitämme tapahtumia yhdessä alan keskeisten  toimijoiden kanssa.

NÄKYVYYS: Nostamme alaa puhuttavia asioita aktiivisesti esiin. Luomme laadukasta medianäkyvyyttä tapahtumille sekä niissä nähtäville ajankohtaisille ilmiöille.

KATTAVAT TAPAHTUMA-ALAN PALVELUT: Tarjoamme tytäryhtiöidemme kanssa Suomen kattavimmat tapahtuma-alan palvelut tiloista ohjelmatuotantoon, cateringiin ja majoitukseen.

PALVELUT AVAIMET KÄTEEN -PERIAATTEELLA: Toimimme halutessasi avaimet käteen -periaatteella – tieteellisen luento-ohjelman kuratoiminen ja toteuttaminen mukaan lukien.

Ota yhteyttä!