Siirry sisältöön

Osastopalvelut

Liidien keräys

ContactMate® eLead -palvelun avulla voit rekisteröidä messuvieraidesi tiedot yhdellä painalluksella tai toteuttaa osastollasi ketteriä kyselyitä. Skannatuista tiedoista tallentuu tietosuojan mukainen sähköinen rekisteri, jonka avulla hoidat jälkimarkkinoinnin tehokkaasti ja nopeasti.

Lisätietoja: ContactMate Events, puh. 0207 856 700 tai myynti@contactmate.fi 

Maksujärjestelmät

Kannettava CM5-kassapääte on helppokäyttöinen maksuratkaisu messuosastollesi. Yksi laite tukee kaikkia yleisimpiä maksutapoja, minkä lisäksi sillä voidaan myös lukea QR-lippuja sekä RFID-kortteja ja -rannekkeita. Huom! Tilaukset vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Lisätietoja: CoreGo Oy, asiakaspalvelu@corego.fi

Lisäpalvelut

Tarvitsetko apua esimerkiksi kutsujen lähettämiseen tai profiilisivun päivitykseen? Messukeskuksen asiantuntijat hoitavat ne puolestasi! Lisätietoa saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme: yrityspalvelu@messukeskus.com

Siivouspalvelut

Osaston siisteys on tärkeä osa mielikuvaa, jonka annat yrityksestäsi messuilla. Siisti osasto kutsuu luokseen ja jättää positiivisen muiston kohtaamisesta. Me otamme mielellämme vastuun näyttelyosastosi siisteydestä ja viihtyvyydestä. Siivous sisältää vapaiden pöytäpintojen pyyhinnän, lattioiden imuroinnin/kosteapyyhinnän ja roska-astioiden tyhjennyksen.

Kun pääsemme aloittamaan siivouksen avajaispäivää edeltävänä iltana ennen klo 22, voimme luvata osaston olevan sopimuksen edellyttämässä kunnossa näyttelyn aukeamiseen mennessä. 

Lisätietoja siivouksesta: 040 561 7848, sol@messukeskus.com 

eMessukeskukseen

Klikkaa ostoksille eMessukeskukseen