Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Radical Health Festival Helsinki 2023: Ohjelma on julkistettu
Uutinen

Radical Health Festival Helsinki 2023: Ohjelma on julkistettu

Radical Health Festival Helsinki 2023 on julkistanut ohjelmansa. Uusi eurooppalainen terveysfestivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 12.-14.6.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen niin yksityiset kuin julkiset toimijat sekä terveysalalla toimivat ammattilaiset ja päättäjät mahdollisimman laajasti.

Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman ohjelma koostuu inspiroivista keynote-puheenvuoroista, interaktiivisista työpajoista, paneelikeskusteluista ja vierailuista kiinnostaviin tutustumiskohteisiin. Tapahtuman teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio.

”Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtuman korkeatasoinen ohjelma esittelee laajasti terveysalan innovaatioita, teknologioita ja käytäntöjä. Digitalisoituva toimintaympäristö vaatii terveysalalta radikaalia uudistumista ja ennakkoluulotonta yhteistyötä. Festivaalimme ohjelma kannustaa muutokseen ja haastaa nykytilannetta inspiroivilla keskusteluillaan”, sanoo Pascal Lardier, tapahtuman sisältövastaava.

Yli 150 maailmanlaajuisesti arvostettua puhujaa jakaa tapahtumassa näkemyksiään terveys- ja hoitoalan tulevaisuudesta. Esiintymään saapuvat mm. professori Shafi Ahmed, Medical Realities -yhtiön toimitusjohtaja, futuristi  ja virtuaalitodellisuuden puolestapuhuja (Iso-Britannia); Tony Estrella, kirjailija ja futuristi (Singapore); Donna Henderson, Euroopan telelääketieteen seuran puheenjohtaja (Skotlanti); professori Miikka Korja, HUSin neurokirurgian osastonylilääkäri (Suomi); Tšekin tiede-, tutkimus- ja innovaatioministeri Helena Langšádlová, tohtori Päivi Sillanaukee, terveyden ja hyvinvoinnin suurlähettiläs, Sosiaali- ja terveysministeriö (Suomi); IANPHIn (The International Association of National Public Health Institutes) toimitusjohtaja, professori Duncan Selbie (Iso-Britannia) ja Tina Woods, terveydenhuollon teknologia- ja innovaatioyritys Collider Healthin perustaja ja toimitusjohtaja (Iso-Britannia).

Radical Health Festival Helsingin ohjelma rakentuu vahvojen asiantuntijaorganisaatioiden yhteistyöllä. Näitä ovat muun muassa Euroopan kardiologinen yhdistys, ensimmäisen festivaalin kliininen pääyhteistyökumppani, CHIME, Frontiers Health, EHTEL, COCIR, ECHAlliance, Healthtech Finland, Health-ISAC, Health Capital Helsinki, Helsingin kaupunki ja moni muu. Tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtajana toimii Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

Koulutuksellisten ja inspiroivien puheenvuorojen lisäksi Radical Health Festival Helsinki tarjoaa laajat verkostoitumismahdollisuudet. Tapahtuman näyttely on vahva kaupallinen alusta sijoittajille, ostajille ja erilaisten ratkaisujen tarjoajille.

”Kutsumme mukaan päättäjät, terveysalan ammattilaiset, yrittäjät ja kaikki, jotka kantavat huolta terveydenhuollon tulevaisuudesta. Festivaalin viesti on selkeä: on aika haastaa ja uudistaa perinteiset toimintatavat – nyt on aika olla radikaali”, sanoo Pia Heikkurinen, Radical Health Festival Helsingin pääsihteeri.

Festivaalin järjestäjäkumppanit ovat éditohealth, Helsingin kaupunki ja Helsingin Messukeskus, joka tarjoaa tapahtumalle kansainvälisen tason palvelut ja joustavat tilat. Rekisteröityminen tapahtumaan on käynnissä ja osallistujia kannustetaan varmistamaan osallistumisensa ajoissa, koska paikkoja on rajoitetusti.

Lisätietoja Radical Health Festival Helsinki 2023 -tapahtumasta ja tapahtuman yksityiskohtainen ohjelma osoitteessa: https://www.radicalhealthfest.com/.

Radical Health Festival Helsinki: 12.-14.6.2023 Helsingin Messukeskuksessa | https://www.radicalhealthfest.com | #radicalhealth

Radical Health Festival Helsinki -tapahtuman järjestäjäkumppanit:

Helsingin Messukeskus, jonka missiona on edistää suomalaista elinkeinoelämää ja teollisuutta mahdollistamalla tuloksellisia kohtaamisia messuilla, kongresseissa ja muissa tapahtumissa vuodesta 1919, ja éditohealth, kansainvälinen terveydenhuollon ajatusjohtaja ja tapahtumajärjestäjä, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kansainvälinen kokemus terveydenhuollon johtamiseen keskittyvien konferenssien ja näyttelyiden järjestämisestä.

Lisätietoja:

Pia Heikkurinen
Teema-asiantuntija, Sitra
Pääsihteeri, Radical Health Festival Helsinki
Pia.Heikkurinen@sitra.fi   I   +358 50 4651025

Sean Roberts (englanniksi)
Strategic Relations Officer, éditohealth
sean@editohealth.org   I   +33 6 19 553 339

Lue lisää