Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Radical Health Festival Helsinki jatkaa missiotaan terveysalan uudistajana, seuraava tapahtuma 21.-23.5.2024
Uutinen

Radical Health Festival Helsinki jatkaa missiotaan terveysalan uudistajana, seuraava tapahtuma 21.-23.5.2024

Radical Health Festival Helsinki 2024 logo

Menestyksekkään vastaanoton saanut uusi eurooppalainen terveysfestivaali Radical Health Festival järjestetään toistamiseen Helsingin Messukeskuksessa 21.-23.5.2024. Vuoden 2024 teema on ‘Deploying precision and prevention at scale’.  

Ensimmäinen Radical Health Festival Helsinki järjestettiin kesäkuussa 2023 ja sai positiivisen vastaanoton kansainväliseltä yleisöltään. Tapahtuma kokosi yhteen niin yksityiset kuin julkiset toimijat sekä terveysalalla toimivat ammattilaiset, päättäjät, startupit ja median.

Kiitosta sai korkealaatuinen sisältö, monimuotoisuus työskentelytavoissa ja kunnianhimoinen tavoite yhdistää poikkitieteellisesti erilaisia näkökulmia ja toimijoita pohtimaan yhdessä ratkaisuja terveydenhuollon ongelmiin. Ohjelma koostui inspiroivista keynote-puheenvuoroista, interaktiivisista työpajoista, paneelikeskusteluista ja vierailuista kiinnostaviin tutustumiskohteisiin. Yli 190 arvostettua puhujaa jakoi visioitaan ja asiantuntemustaan tarjoten arvokkaita näkökulmia terveysalan tulevaisuuteen.

Vuoden 2024 festivaalin tunnuslause "It's Critical to Be Radical" kannustaa yhteiseen tavoitteeseen uudistaa terveydenhuoltoa, tuottaa arvoa, parantaa niin kliinisiä tuloksia kuin taloudellista tehokkuutta sekä tehdä terveydenhuoltojärjestelmät kestäviksi. Tuleva tapahtuma tarjoaa työpajoja, keynote-puheenvuoroja ja vuorovaikutteisia kokemuksia, teemoina muun muassa tekoäly, ikääntyminen, mielenterveys ja kyberturvallisuus.

"Ensimmäiseen tapahtumaan osallistui yli tuhat festivaalivierasta. Saimme palautetta, että festivaalimme osallistava ja yhteistyöpainotteinen ote erottaa meidät edukseen monista muista samaa aihetta käsittelevistä foorumeista. Tämä oli meille paras kiitos, sillä juuri sitä tavoittelimme. Lähdemme suurella innostuksella suunnittelemaan seuraavaa festivaalia”, sanoo ohjelmajohtaja Pascal Lardier.

"Helsinki isäntäkaupunkina toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki, jotka haluavat innovoida uutta ja haastaa perinteiset tavat toimia terveys- ja sosiaalialalla. Helsinki on globaali edelläkävijä digitaalisen terveydenhuollon ja hyvinvoinnin edistämisessä ja siksi paras paikka tavata samanhenkisiä kollegoja, jotka jakavat yhteisen tavoitteen", sanoo festivaalin ohjausryhmän puheenjohtaja, Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan toimialajohtaja Juha Jolkkonen.

Ensimmäisen Radical Health Festival Helsingin kumppaneita olivat muun muassa Euroopan kardiologinen yhdistys, CHIME, Frontiers Health, EHTEL, COCIR, ECHAlliance, Healthtech Finland, Health-ISAC, Health Capital Helsinki ja Helsingin kaupunki.

Festivaalin tapahtumakieli on englanti.

Radical Health Festival Helsinki 2024, 21.-23.5.2024, Helsingin Messukeskus | www.radicalhealthfest.com | #radicalhealth #terveydenhuolto

Lisätietoja Radical Health Festival Helsinki 2024 -tapahtumasta: https://www.radicalhealthfest.com/

Kuvat vuoden 2023 tapahtumasta: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Radical+Health+Festival+Helsinki/

Seuraa sosiaalisessa mediassa: linkedin.com/radical-health-festival | X: @RadicalHealthF | IG: radicalhealthfestival

Radical Health Festival Helsinki -tapahtuman järjestäjäkumppanit:
Helsingin Messukeskus, jonka missiona on edistää suomalaista elinkeinoelämää ja teollisuutta mahdollistamalla tuloksellisia kohtaamisia messuilla, kongresseissa ja muissa tapahtumissa vuodesta 1919, ja éditohealth, kansainvälinen terveydenhuollon ajatusjohtaja ja tapahtumajärjestäjä, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kansainvälinen kokemus terveydenhuollon johtamiseen keskittyvien konferenssien ja näyttelyiden järjestämisestä.

Lisätiedot:

Pia Heikkurinen
Teema-asiantuntija, Sitra

Pääsihteeri, Radical Health Festival Helsinki
Pia.Heikkurinen@sitra.fi I +358 50 4651025

Sean Roberts
Strategic Relations Officer, éditohealth
sean@editohealth.org I +33 6 19 553 339

Tarja Gordienko
Communications Manager, Helsinki Expo and Convention Centre
tarja.gordienko@messukeskus.com | +358 50 5847262

Lue lisää