Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Uusi golfkausi alkaa messuilta
Uutinen

Uusi golfkausi alkaa messuilta

Suomen suurin golftapahtuma Golfmessut tarjoaa tietoa ja kokeilumahdollisuuksia sekä kokeneille golfareille että lajin aloittamista suunnitteleville. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Suomen Golfliitto. Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.–24.3.2024 samanaikaisesti Kevätmessujen kanssa.

Golfin suosio lajina on kasvanut viime vuosien aikana. Golfliiton kokonaisjäsenmäärä oli viime elokuussa tehdyn vuositarkastuksen mukaan 155 584 eli 1169 rekisteröitynyttä harrastajaa enemmän vuoteen 2022 verrattuna. Golf sopii liikuntamuodoksi monenlaisille ihmisille ja monenlaisiin elämäntilanteisiin.

– Haluamme kannustaa kaikkia rohkeasti golfin pariin. Golfin pelaamisella on tutkitusti merkittäviä terveyshyötyjä, lisäksi maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä mahdollistaa tasaväkisen pelaamisen kaiken tasoisille golfareille. Perinteiseen tapaan Golfmessuilla on luvassa golfin aloittamisen alue, jossa lajista kiinnostuneet ja vasta-alkaneet voivat kysellä lisätietoja sekä saada vinkkejä golfharrastukseensa. Kannattaa tulla paikalle, tänä vuonna Aloita golf -alueella voi kokeilla myös simulaattorigolfia, sanoo Golfliiton myynti- ja markkinointipäällikkö Kimmo Rantamäki.

– Aloittelevan golfarin lisäksi Golfmessut tarjoaa lajin harrastajalle mahdollisuuden testata uutuusvälineitä, vertailla tuotteita ja saada alan asiantuntijoilta apua oikeanlaisten välineiden ja varusteiden valintaan. Golfmessut on myös ennen kaikkea lajin harrastajien kohtaamispaikka, jossa saa rauhassa innostua golfista ja fiilistellä kauden alkua yhdessä muiden lajiin hurahtaneiden kanssa, toteaa puolestaan Golfmessuista Helsingin Messukeskuksessa vastaava liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila.

Golfvälineet messuilta

Golfmessuilla kävijät voivat testata alkavan kauden uutuusvälineitä ja tehdä hankintoja. Rangella on mahdollista testata kahdeksan eri merkin mailoja.

–– Messut on erinomainen paikka esitellä golfin uutuusvälineitä sekä kertoa tuotteiden uusista ominaisuuksista kuluttajille.  Messuilla voi verrata eri hintatason tuotteiden ja brändien eroavaisuutta yhdellä kertaa. Golf yhdistää hienolla tavalla liikunnan, seuran ja ulkoilman, muistuttaa Srixon Europen maavastaava Antti Riihimäki.

Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.-24.3.2024. Samaan aikaan järjestetään Kevätmessut, jotka muodostuvat viidestä samanaikaisesta tapahtumasta: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Kevätmessut avautuvat jo torstaina 21.3. Kaikkiin tapahtumiin on sisäänpääsy samalla lipulla.

www.golfmessut.fi | #golfmessut2024

Lisätietoja:

* Suomen Golfliitto ry, Kimmo Rantamäki, Head of Sales and Marketing, p. 050 541 7577, kimmo.rantamaki@golf.fi

* Helsingin Messukeskus, Tanja Pasila, liiketoimintapäällikkö, p. 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com

Kuvia Messukeskuksen aiemmista tapahtumista vapaasti median käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/

Lue lisää