Siirry sisältöön
Noho B2B

Catering tilaisuuksiisi

Herkulliset tarjoilut ovat osa onnistunutta tilaisuutta. Messukeskuksen catering-palveluista vastaa Noho Partnersin hallinnoima Messukeskus Events & Catering.

messukeskus events & catering

Näytteilleasettajat

Huolehdimme henkilökuntasi ruokailusta ja varmistamme, että teet vaikutuksen myös osastotarjoiluillasi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä! 

Osastotarjoilut

Toimitamme osastolle tarjoiluja: kahvia, virvokkeita, välipaloja tai vaikkapa lounaan osaston työntekijöille. Osastotarjoilun tilaukset tapahtuman aikana: +358 417 324 239

Sähköiset lounasliput

Voit tilata QR-koodein toimivat tuotelipukkeet haluamallesi summalle ja jaat ne sähköpostitse käyttäjille. Lipukkeen QR-koodi toimii maksuvälineenä ravintoloiden kassalla.

Lipukkeet laskutetaan käytön mukaan. Saat lisätietoja NoHon Messukeskus Restaurants & Event Catering -tiimiltä sähköpostitse messukeskus@noho.fi tai puhelinnumerosta 041 732 3712 (avoinna arkisin klo 9-16).

messukeskus events & catering

Tilaisuudet

NoHo Partnersin huippuammattilaisista koostuva tiimi rakentaa tilaisuuteesi juuri tapahtuman luonnetta ja aikataulua palvelevan kokonaisuuden – oli kyse sitten istuvasta illallisesta, buffet-ruokailusta tai vaikkapa street food -teemaisesta kokonaisuudesta.  Toteutamme ammattitaidolla jopa tuhansien henkilöiden samanaikaisen ruokailun.