Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Informaatiorikollisuus
Näytteilleasettajien tiedote

Informaatiorikollisuus

Informaatiovarkaiden tavoitteena on varastaa, kiristää, petkuttaa tai manipuloida kohdetta. Katurikollisuuskulttuurin ohella hakkerointirikollisuus on nopeimmin leviäviä rikollisuusmuotoja. Näiden rikollisten tavoitteena on informaatiovarkauksien ja petosten avulla hankkia taloudellista hyötyä ja hyödynnettävää tietoa. Näiden rikollisten toimenpiteiltä suojautuminen on yhtä tärkeää, kuin kaiken muunkin rikollisuuden estäminen. Rikosten ja vahinkojen ennaltaehkäisy on näissäkin tapauksissa kaikkein tärkeintä ja taloudellisesti kannattavinta toimintaa.

Hammerglass Finland on turvaikkunoiden edelläkävijänä nyt tuonut markkinoille, luoti- ja räjähdesuojien sekä turvapeilien lisäksi, singnaalisuojauksia edistäviä ratkaisuja. Hammerglassilla on menetelmiä vaikeuttaa ja estää salakuuntelua, signaalihäirintää tai elektronista valvontaa.

Hammerglass esittelee laajan kirjon rakenneturvallisuustuotteita rikosten ehkäisyyn. Osastolla 6h80 pääset tutustumaan luodinestolaseihin, särkymättömään peiliin ja murroneston ratkaisuja ikkunoihin ja oviin. Uutuutena signaalimelua ja elektronista salakuuntelua ehkäisevät tuotteet.

Yhä useammat toimivat ympäristöissä, joissa mm. sisäisten WiFien tai GPS toistajien on toimittava häiriöttä. Signaalimelujen torjuntaan on kasvavia tarpeita, niin yrittäjien toiminnassa (ns. siviiliongelmat), kuin virastoilla ja puolustusvoimilla (ns. salakuuntelu ja häirintä).

Mukana osastolla on Väinö Korpinen Oy, jonka innovatiiviset kalusteratkaisut psykiatrisiin sairaaloihin, nuorisokoteihin ja kehitysvammaisten hoitoon, ovat markkinoiden parhaita.

Osasto 6h80 Hammerglass Finland

www.signaalisuoja.fi

Lue lisää