Siirry sisältöön
Sopimusehdot Sopimusehdot rakenteet ja kalusto

Vuokraus- ja maksuehdot / Rakenteet ja kalusto

VUOKRAUSEHDOT

Rakenteiden ja kalusteiden hintoihin sisältyy vuokra sekä asennus- ja purkukustannukset koko tapahtuman ajalta. Jos osastolle jo toimitetun tuotteen tilaus peruutetaan, on Messukeskuksella oikeus veloittaa tuotteesta täysi hinta.

Vuokrattavat rakenteet ja kalusteet on tarkoitettu ainoastaan sisäkäyttöön. Profiilirakenne ja vakiorakenne ovat erillisiä rakenteita, joita ei voi yhdistää. Messukeskuksella on turvallisuussyistä oikeus lisätä tukirakenteita ja veloittaa niistä johtuvat kustannukset näytteilleasettajalta. Somistamiseen on profiilirakenteessa käytettävä heikkoliimaista teippiä tai somistuskoukkuja. Vakiorakenteeseen voi kiinnittää esineitä tarroilla, pienillä ruuveilla tai nauloilla. Näytteilleasettajan on itse poistettava tarrat, ruuvit ja naulat tapahtuman päätyttyä. Mikäli ne jätetään poistamatta, on Messukeskuksella oikeus veloittaa niiden poistamisesta aiheutuneet kustannukset.

Sähkö- ja valaisinhintoihin sisältyy sähkö/valaisinkalusteiden, kaapeleiden ja muun asennusmateriaalin vuokra sekä asennus- ja purkutyöt. Mikäli valaisimien ja virtakiskojen asennukseen tai muihin erikoistöihin tarvitaan lisäksi kannatinkouruja, vaijereita tai muita materiaaleja, veloitetaan materiaalit ja asennustyö erikseen. Sähköasennukset Messukeskuksessa suorittaa Messukeskuksen alihankkijana PKS-Talotekniikka Oy. Näytteilleasettajien sähkölaitteiden tulee täyttää standardin SFS 6000- 7-711 mukaiset vaatimukset. Alle 20 A:n pistorasiaryhmät on varustettava 30 mA:n vikavirtasuojakytkimillä.

AV-laitteiden hintoihin sisältyy vuokra, asennus- ja purkukustannukset mikäli muuta ei ole mainittu.

Näytteilleasettaja on velvollinen korvaamaan kadonneet tai vahingoittuneet rakenteet, kalusteet, AV-laitteet sekä sähkö/valaisinkalusteet ja -tarvikkeet niiden täydestä arvosta.

Osaston rakentamiseen tai tilattuihin tuotteisiin ja palveluihin liittyvät reklamaatiot, kuten tuotepuutteet, on tehtävä Messutoimistoon messutoimisto@messukeskus.com rakennus- tai messuaikana, jotta puute tai virhe voidaan todeta ja korjata Messukeskuksen henkilöstön toimesta. Jälkikäteen reklamoituja tuotepuutteita tai –virheitä ei hyvitetä.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

MUUTOS -JA PERUUTUSEHDOT

Jos osastolle jo toimitetun tuotteen tilaus peruutetaan, on Messukeskuksella oikeus veloittaa tuotteesta täysi hinta. Mikäli tuotetta ei ole vielä toimitettu osastolle, Messukeskus pyrkii perumaan hankinnat asiakkaan niin halutessa. Tällöin Messukeskuksella on oikeus veloittaa asiakkaalta kaikki peruutuksesta aiheutuvat lisäkustannukset. Tällöin esim. asiakkaan tilauksen mukaan teetettävät graafiset tuotteet sekä erikoisrakenteet ja -kalusteet, jotka on jo ehditty tuottaa, laskutetaan peruutustilanteissa tilatun mukaisesti.

MAKSUEHDOT

Hinta määräytyy tilausajankohdan tai tilauksen muutosajankohdan mukaan. Osassa tuotteista ja palveluista on käytössä kiireestä johtuva 20 % lisä, jos tilaus tehdään 40-21 päivää ennen näyttelyä ja 50 % lisä, jos tilaus tehdään 20-0 päivää ennen näyttelyä. Tarkista päivän hinta osoitteesta emessukeskus.com. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Mahdolliset lisätilaukset laskutetaan noin 2 viikkoa tapahtuman jälkeen, mikäli yrityksellä on suomalainen y-tunnus ja Suomen Asiakastiedolta saatu luottopäätös on myönteinen. Muussa tapauksessa kaikki tapahtumaan liittyvät tilaukset laskutetaan ennen tapahtumaa. Maksuehto on 14 pv netto, ellei toisin kirjallisesti sovita. Jos tapahtuma on lähempänä kuin 30 vrk, maksuehto on 1 pv.

Erääntyneet myyntisaatavamme siirtyvät automaattisesti Svea Perintä Oy:lle perittäväksi. Maksuhuomautuskulu on 13€ ja viivästyskorko on 16 %.

Laskutuslisä 20 euroa + alv lisätään yrityksen viite- tai yhteystietojen muuttamisesta aiheutuvaan uuteen laskuun, tai jos lasku jaetaan useamman yrityksen kesken.