Siirry sisältöön

Turvallisuuspalvelut

Turvallisuuspalvelumme

Näytteilleasettajille

Tarjoamme näytteilleasettajille valmiiksi näyttelyosastoille räätälöityjä turvallisuuspaketteja. Vastaamme ketterästi myös mahdollisiin erityistarpeisiin – suojaamme avainhenkilöt sekä suunnittelemme ja toteutamme riskienarviointiin perustuvat turvallisuusjärjestelyt.

Tapahtumajärjestäjille

Olemme rutinoituneita korkean turvallisuusprofiilin tapahtumien järjestämisessä aina huippukokouksista suuryritysten yhtiökokouksiin. Asiakkaidemme turvallisuus on osa tapahtuman laatua.

Turvallisuus

Huippuluokan turvallisuutta

Messukeskuksen turvallisuus on huippuluokkaa. Turvallisuusosaamiseemme kuuluu mm.

  • Kattavat turvallisuuspalvelut
  • Hyvin koulutettu henkilöstö
  • Huippukuntoinen kiinteistö
  • Jatkuva 24 h valvonta vuoden jokaisena päivänä
  • Osaava turvallisuussuunnittelu
  • Hyvä viranomaisyhteistyö

Messukeskus on ISO 9001 -laatusertifioitu yritys, ja meillä on kansainvälinen COVID 19 -sertifikaatti.  Messukeskus on myös palkittu Pohjolan turvallisuuspalkinnolla. Olemme järjestäneet useita korkean turvallisuusprofiilin tapahtumia, huippukokouksista suuryritysten yhtiökokouksiin.

Asiakkaidemme turvallisuus on osa tapahtuman laatua. Mitoitamme turvallisuushenkilöstön aina tilaisuuden tarpeen mukaan.

Yhteistyökumppani: Securitas

Minkälaisia tarpeita sinulla on tapahtumasi tai tapahtumaosallistumisesi suhteen? Keskustele yhteyshenkilösi kanssa tai ota yhteyttä:  messukeskus@securitas.fi