Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Cyber Security Nordic Award palkitsee kyberosaajan
Uutinen

Cyber Security Nordic Award palkitsee kyberosaajan

Cyber Security Nordic Award on Suomen Messusäätiön Cyber Security Nordic -tapahtumassa kolmatta kertaa jaettava palkinto, jonka arvo on 10 000 euroa. Palkinto korostaa kyberturvallisuuden merkitystä. Cyber Security Nordic järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 8.–9.3.2022.

Cyber Security Nordic Award nostaa esille henkilöitä ja tahoja, jotka ovat merkittävällä tavalla edistäneet kyberturvallisuusalan kehitystä, innovoineet alalle uusia toimintatapoja tai muuten toiminnallaan edistäneet kyberturvallisuutta ja alan tunnettuutta Suomessa ja globaalisti. Palkinnon rahoittaa Suomen Messusäätiö. Palkinto jaetaan Cyber Security Nordic 2022 -tapahtumassa avajaispäivänä 8.3.2022.

Kyberturvallisuus aiheena koskettaa meitä jokaista niin yksilöiden ja organisaatioiden kuin globaalin turvallisuuden näkökulmasta. On ensiarvoisen tärkeää, että kyberturvallisuuteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota, ja että alan edelläkävijät saavat ansaitsemansa tunnustuksen. Suomi on tällä saralla erinomainen edelläkävijä, mutta tehtävää on vielä paljon niin Suomessa kuin globaalistikin. Tällä palkinnolla halutaan kannustaa uusia toimijoita vastaamaan kyberturvallisuuden haasteisiin omalta osaltaan.

Palkinnon saajasta päättää raati, johon kuuluvat: Aapo Cederberg/CyberWatch, Sauli Eloranta/VTT, Kirsi Kokko/Business Finland,  Markku Rajamäki/EK, Jarmo Sareva/UM ja Anni Vepsäläinen/Messukeskus.

Kilpailuun voi ilmoittautua 23.2. asti Cyber Security Nordic -tapahtuman verkkosivuilla Vuonna 2019 palkinnon sai Women4Cyber-aloite ja vuonna 2018 eversti evp Aapo Cederberg.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, teija.armanto@messukeskus.com, puh. 050 376 0804

Cyber Security Nordic esittelee kyberturvallisuuden uusimpia ratkaisuja toimitusjohtajille, liiketoimintapäättäjille, asiantuntijoille sekä kansainvälisille kävijöille 8.–9.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

https://cybersecuritynordic.messukeskus.com, #cybersecuritynordic2022

Lue lisää