Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Habitare Pro tulee – Habitare vahvistaa ja laajentaa ammattilaisille suunnattua sisältöään
Uutinen

Habitare Pro tulee – Habitare vahvistaa ja laajentaa ammattilaisille suunnattua sisältöään

Habitare vahvistaa ammattilaistarjontaansa ja kokoaa ammattilaisille suunnatun sisällön Habitare Pro -kattoteeman alle. Korkeatasoinen muotoilun ja tilasuunnittelun ammattilaisille räätälöity Habitare Pro -kokonaisuus keskittää ammattilaissisällön keskiviikosta perjantaihin 13.–15.9.2023 Helsingin Messukeskuksessa.

Habitare Pro koostuu korkeatasoisesta näyttelystä, kansainvälisen tason ammattilaisohjelmasta ja B2B-kohderyhmän tavoittamiseen räätälöidyistä osallistumisratkaisuista.

Habitaren ystäville tuttu Ahead-alue jatkaa niin ammattilaisten kuin kuluttajien laadukkaana kohtaamispaikkana, jossa luodaan ilmiöitä ja esitellään ja myydään ajankohtaista, kiinnostavaa muotoilua. Aheadissa kurkistetaan tuoreisiin bränditarinoihin, installaatioihin ja elämyksellisiin osastoihin, tutustutaan uusiin konsepteihin ja nostetaan esiin tuotteita ja palveluita kunnianhimoisella otteella.

Osana ensi syksyn Habitarea Aheadiin avataan erillinen Habitare Pro -alue. Se on osallistumisratkaisuiltaan räätälöity myyntipaikka niille yrityksille, jotka haluavat tavoittaa nimenomaan alan ammattilaiset: sisustussuunnittelijat, arkkitehdit ja muut tilasuunnittelun ja valaistuksen asiantuntijat, muotoilijat ja julkisten tilojen sisustusratkaisuja suunnittelevat. Se on myös tehokas paikka verkostoitumiseen ja kollegojen tapaamiseen.

Habitare Pro valtaa tilaa myös Habitaren ohjelmassa. Arena-lavan ohjelma tarjotaan keskiviikkona kokonaan englanniksi, jotta sen sisältö palvelee entistä paremmin myös kansainvälisiä ostajia, kävijöitä ja mediaa. Ammattilaiset hyötyvät myös Habitaren tarkasti kuratoiduista näyttelyistä.

Vuorovaikutuksellinen materiaalikirjasto Habitarematerials tutustuttaa vierailijat pintamateriaaleihin. Studio Plentyn kanssa yhteistyössä toteutettava uusi teemanäyttely tuo Habitareen uudenlaisen tilakokemuksen. Talentshop, Protoshop ja Habitare-suunnittelukilpailu marssittavat esiin uuden sukupolven muotoilijat ja tuoteideat. Lisäideoita tarjoavat valaistuksen alue Habitare Light, aloittelevien muotoiluyritysten Habitare Startup ja vastuullisuusteemaan pureutuva Habitare Choice. Suunnitteilla on myös uusia ohjelma-avauksia ja omaa iltaohjelmaa ammattilaisille.

Habitare Pro -alueen luotsaajaksi Hanna Laikola

Habitare on vahvistanut tiimiään kiinnittämällä Habitare Pro -sisällön kumppaniksi Hanna Laikolan. Laikola tunnetaan työstään muotoilijana, tapahtumatuottajana ja konsulttina sekä Suomessa että Englannissa.

”Olen iloinen ja otettu voidessani liittyä tapahtumatiimiin Creative Brand Managerin roolissa. On valtava mahdollisuus päästä kehittämään täysin uutta Pro-aluetta ja sisältöä arvostetun Habitare-brändin alle”, sanoo Hanna Laikola.

”Hannan energinen ote ja syvä alan tuntemus siivittävät erinomaisesti Habitareen osallistuvien yritysten kehittymis- ja kansainvälistymismahdollisuuksia. Moni kasvu-uutinen on saanut alkunsa Habitaresta, ja niitä haluamme jatkossakin luoda”, sanoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila.

Habitaren 2023 teema Yhdessä / Together pohtii aikamme kontrasteja ja korostaa yhdessä tekemisen voimaa ja tärkeyttä haastavien aikojen keskellä. ”Teema puhuttelee erityisesti tässä ajassa, jossa yhdessä tekemällä, kehittämällä ja ratkaisuja hakemalla luodaan arvoa koko toimialalle”, Pasila toteaa.

Habitaren kehittämistä tapahtuman luovana johtajana jatkaa Laura Sarvilinna.

Lisätiedot:  

Hanna Laikola, creative brand manager, Habitare Pro, ext-hanna.laikola@messukeskus.com

Laura Sarvilinna, luova johtaja, Habitare, laura.sarvilinna@messukeskus.com

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus, pia.sievinen@messukeskus.com

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. | www.habitare.fi | @HabitareFair | facebook.com/habitare | #habitare2023 

Lue lisää