Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Habitare siirtyy syyskuuhun 2022
Uutinen

Habitare siirtyy syyskuuhun 2022

Messukeskukseen syyskuulle valmisteltu sisustus-, design- ja huonekalutapahtuma Habitare siirtyy toteutettavaksi vuoden kuluttua syksyllä. Uusi ajankohta on 7.-11.9.2022. 

Habitare siirtyy vuodella eteenpäin viranomaismääräysten vuoksi. Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtumatapahtuma vaatii pitkän rakentamis- ja valmisteluajan, ja riskit toteutukseen ovat uusien rajoitusten valossa liian suuret.

“Habitare siirtyy viranomaismääräysten ja lähiviikoiksi asetettujen kokoontumisrajoitusten vuoksi. Messukeskuksen omat turvallisuusjärjestelyt ovat kunnossa. Olemme varautunut messusyksyyn ja isoihinkin yleisötapahtumiin järein turvallisuustoimin. Laajoihin halleihin on suunniteltu riittävät turvavälit ja leveät käytävät. Habitaresta oli tulossa laadullisesti erittäin korkeatasoinen tapahtuma, mutta viranomaismääräyksille emme voi mitään”, sanoo Habitaresta vastaava Business Manager Tanja Pasila.

Messukeskuksen turvallisuusosaaminen on kansainvälistä huippuluokkaa. Messukeskus sai keväällä ensimmäisenä tapahtumatalona Pohjoismaissa Covid-19-sertifikaatin.

Habitareen tutustui edelliskerralla syksyllä 2019 yli 58 000 sisustuksesta, muotoilusta ja asumisesta kiinnostunutta messukävijää ja alan ammattilaista. Habitaren näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan. Lipun ostaneiden kävijöiden lippu on sellaisenaan voimassa vuoden 2022 Habitaressa. Lipun voi halutessaan vaihtaa myös Messukeskuksen lahjalippuun, jonka voi käyttää missä tahansa Messukeskuksen itse järjestämässä yleisötapahtumassa.

Lisätietoja

 Habitare

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa seuraavan kerran 7.–11.9.2022. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2022

Lue lisää