Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Helsingin Kirjamessuille ja GoExpoon pääsee nyt myös liikunta- ja kulttuuriedulla
Uutinen

Helsingin Kirjamessuille ja GoExpoon pääsee nyt myös liikunta- ja kulttuuriedulla

Messukeskuksen ovet avautuvat nyt myös kulttuuriedulla ja yhdistetyllä liikunta- ja kulttuuriedulla.

Kulttuurietua ja yhdistettyä liikunta- ja kulttuurietua voi nyt käyttää myös urheilu- ja kulttuurialan messujen sisäänpääsymaksuihin. Messukeskus toivottaa edun käyttäjät tervetulleeksi Suomen suurimpaan kirja-alan tapahtumaan Helsingin Kirjamessuille ja aktiivisten liikkujien GoExpoon.

Kulttuurietu laajeni kesällä kattamaan sisäänpääsymaksun messuille, joiden pääasiallinen sisältö on urheilu tai kulttuuri. Messukeskuksessa tällaisia tapahtumia ovat 28.-31.10.2021 järjestettävä Helsingin Kirjamessut ja 4.-6.3.2022 seuraavan kerran avautuva liikkumisen, ulkoilun ja kuvaamisen tapahtumakokonaisuus GoExpo.

Maksutapana käyvät Edenredin, Smartumin, Eazybreakin ja ePassin kulttuurietu tai yhdistetty liikunta- ja kulttuurietu. Edun saa Messukeskuksen sisäänkäyntien kassapisteiltä lokakuun 2021 kirjamessuista alkaen. Pelkkä liikuntaetu ei kuitenkaan sovellu maksutavaksi, eikä etua toistaiseksi voi hyödyntää messulipun verkkokauppaostoissa.

- Olemme iloisia siitä, että osa messutapahtumista saatiin vihdoin kulttuuriedun piiriin. Kulttuurietu soveltuu erinomaisesti yleisömessukäynteihin aivan kuten se sopii käynteihin mm. kuntosaleilla, laskettelukeskuksissa, elokuvateattereissa ja konserteissa. Olemme odottaneet tätä lainsäätäjien mahdollistamaa kädenojennusta verottajalta pitkään ja toivomme sen aikanaan laajenevan myös muihin yleisötapahtumiimme, sanoo Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Maria Mroue.

Muita teemoja esittelevät messut eivät ainakaan toistaiseksi kuulu kulttuuriedun piiriin. Sen vuoksi esimerkiksi ruoka-, viini- ja eläinmessut tai kädentaitoihin ja kodinsisustukseen liittyvät messut eivät edelleenkään kuulu verovapauden piiriin. Samoin esimerkiksi vene-, auto- ja moottoripyörämessut rajautuvat edun ulkopuolelle.

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. www.messukeskus.com | @messukeskus

Lue lisää