Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Helsingin MaatalousKonemessuilla mukana kaikki alan tärkeät toimijat
Uutinen

Helsingin MaatalousKonemessuilla mukana kaikki alan tärkeät toimijat

Helsingin MaatalousKonemessut 2024 on Suomen suurin ja tärkein maa- ja metsätalousalan sisätapahtuma. Messukeskuksen isot tilat mahdollistavat joka toinen vuosi järjestettävän laajan koneita ja -palveluita esittelevän ammattitapahtuman, jonne on helppo tulla kaikkialta Suomesta.  MaatalousKonemessuilla ovat vahvasti mukana tapahtuman kumppaniyritykset AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus sekä kaikki muut alan tärkeät toimijat. Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään 17. – 19.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa nyt kolmatta kertaa.

Messujen pinta-alasta on jo nyt varattu yli 70 % ja tapahtumaan on vielä aikaa kymmenen kuukautta. Yrityksiä on mukana jo yli 300. ”Varaustilanne on erinomainen ja kaikki messuilla esiteltävät tuotekokonaisuudet ovat vahvasti esillä. Tavoitteenamme on saada kaikista tuoteryhmistä yli 90 %:n edustus. Traktoreissa tarjonta on jo lähes sata prosenttia. MaatalousKonemessuille on tärkeätä, että mukana ovat kaikki merkittävät koneliikkeet kaikista kokoluokista. Messujen järjestäjäkumppanit AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus esittelevät laajasti konevalikoimaansa ja se on mahdollista vain Messukeskuksen suurissa sisätiloissa. Heille MaatalousKonemessut tarjoaa laadukkaan paikan kohdata asiakkaita ja tehdä kauppaa. Kävijöille Helsinki tarjoaa messujen lisäksi paljon muutakin aktiviteettia. Messukeskukseen on helppo tulla kaikkialta Suomesta. Juna-asema on ihan Messukeskuksen vieressä ja mitä aikaisemmin junalipun ostaa, sitä edullisemmin sen saa,” vinkkaa konseptikehittäjä Leo Potkonen Helsingin Messukeskuksesta.

MaatalousKonemessut esittelee isosti maa- ja metsätalousalan koneet, laitteet ja palvelut. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin  vuonna 2022 ja silloin messuilla vieraili 17 000 maatalousalan ammattilaista. Kävijämäärä kasvoi jopa ensimmäisestä kerrasta hiukan, vaikka kyse oli haasteellisesta ajankohdasta poikkeuksellisten vuosien jälkeen. Kävijät ovat olleet erittäin tyytyväisiä tapahtumaan. Kävijäkyselyn mukaan vuoden 2022 kävijöistä 98 % kertoi olevansa tyytyväisiä tapahtumaan kokonaisuudessaan.

Suomi tarvitsee suomalaista maaseutua

Kotimaisen maatalouden tärkeys korostuu aina vain vahvemmin. Suomi tarvitsee suomalaista maaseutua ja alan yritykset tarvitsevat koneita ja tietoa liiketoimintansa kehittämiseen. ProAgria rakentaa MaatalousKonemessujen kiinnostavaa ja lisäarvoa tuottavaa ohjelmaa  yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Taustatahoja on kymmeniä ja ohjelmasta tulee tänäkin vuonna erittäin monipuolinen. Ohjelman lisäksi MaatalousKonemessut tarjoaa maa- ja metsätilojaan kehittäville viljelijöille kattavan tarjonnan  koneiden, laitteiden, palveluiden sekä ideoiden esittelyä. Tärkeitä ovat myös erilaiset kohtaamiset ja verkostoituminen alan toimijoiden ja muiden viljelijöiden kanssa.

MaatalousKonemessut on Suomen suurin sisätiloissa järjestettävä maa- ja metsätalousalan messutapahtuma, jossa esitellään koneita, laitteita, tuotantopanoksia ja palveluita maa- ja metsätalouden sekä ulkoalueiden hoidon tarpeisiin. Tapahtuman kävijöitä ovat maa- ja metsätilojensa liiketoimintaa aktiivisesti kehittävät ja niihin investoivat alan ammattilaiset kaikkialta Suomesta ja lähialueilta.

Helsingin Messukeskus (Suomen Messut Oyj) järjestää MaatalousKonemessut yhteistyökumppaneinaan AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus, ProAgria ja Turun Konekeskus. Tapahtuman ohjelman tuottaa ProAgria alan merkittävimpien järjestöjen ja toimijoiden kanssa.  MaatalousKonemessut 2024 järjestetään 17. – 19.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

www.maatalouskonemessut.fi
#maatalouskonemessut

https://www.facebook.com/MaatalousKonemessut

Lisätietoja: viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
konseptikehittäjä Leo Potkonen, puh. 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

Kuvia MaatalousKonemessuilta www.mediabank.messukeskus.com

Lue lisää