Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Helsingin Messukeskus uudisti ravintolatarjontansa, kausi käyntiin Habitaresta
Uutinen

Helsingin Messukeskus uudisti ravintolatarjontansa, kausi käyntiin Habitaresta

Lilla Strindberg

Helsingin Messukeskus aloittaa tapahtumasyksynsä palveluiltaan merkittävästi uudistuneena. Koko ravintolatarjonta on uusittu ja tiloihin tuotu upea kattaus kiinnostavia ravintolabrändejä. Uudenlaisia makuelämyksiä tarjoavat Habitare-messuista lähtien mm. Lilla Strindberg, Friends & Brgrs ja Hanko Aasia.

Helsingin Messukeskus ja NoHo Partners Oyj solmivat alkuvuodesta monivuotisen sopimuksen ravintola- ja catering-palveluista. Messukeskuksen ravintolatilat on uudistettu kesäkuukausina kauttaaltaan ja viihtyisyyteen on satsattu merkittävästi.

Messukeskuksesta löytyy nyt Helsingin Esplanadilla sijaitsevan ikonisen kahvilan pikkusisar Lilla Strindberg, laadukkaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin vannova hampurilaisravintola Friends & Brgrs sekä aasialaisia makuja yhdistelevä Hanko Aasia. Aivan uudenlaisia elämyksiä Messukeskuksen asiakkaille tarjoavat Rooftop Bistro & Cafe, Paddington Pub, Café Milano, Fair Buffet by Pihka ja Pihka & Bar.  Myös halliravintolat Café Solo ja Café Trio ovat läpikäyneet uudistuksen. Messukeskuksen hotellissa Holiday Inn Helsinki – Expossa asiakkaita palvelevat tuttuun tapaan Expo Open Lobby ja ravintola Platta. Plattan aamiaisesta, lounaasta ja à la carte -valikoimasta pääsee nauttimaan muulloinkin kuin tapahtumien aikana.

”Messukeskuksessa kohdataan nyt entistäkin vaikuttavammin ruoan ja juoman äärellä. Tapahtuma-ala kehittyy nopeasti ja hyvä ruoka ja juoma on yhä isompi osa onnistunutta tapahtumakokemusta. Toivotamme asiakkaamme Habitaresta alkaen tervetulleiksi testaamaan uudistuneita ravintoloitamme”, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Messukeskuksen ravintoloiden johtoon siirtyi keväällä Toni Niemi, joka toimi aiemmin Hotel Kämpin Food & Beverage -johtajana. Hänet tunnetaan myös urastaan Savoyssa, Katajanokan Kasinolla ja Finlandia-talossa sekä Kanresta Oy:n kehitysjohtajana.

”Tavoittelemme kaikessa toiminnassamme korkeatasoista asiakaskokemusta tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja palveluita. Osaava henkilökunta, helppous ja vaivattomuus sekä vastuullisuus ovat myös tärkeitä elementtejä toiminnassanne”, operatiivinen johtaja Toni Niemi kertoo.

Tapahtumajärjestäjille ja messuille osallistuville yrityksille NoHon Messukeskus Restaurants & Event Catering tarjoaa räätälöitäviä ravintolapalveluja ja moderneja digituotteita, muun muassa sähköiset tuotelipukkeet verkkokaupasta. Yhteisiin tavoitteisiin kuuluvat vastuulliset hankinnat, ruokahävikin torjuminen, energiankulutuksen vähentäminen, ympäristöystävälliset pakkausmateriaalit ja tehokas kierrätys.

nSightin keväällä julkistaman laajan kuluttajatutkimuksen mukaan hyvät ravintolapalvelut koetaan erittäin tärkeäksi osaksi tapahtumakokemusta.

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan konserni, joka erikoistuu palveluihin. Yhteistyö Helsingin Messukeskuksen kanssa on yksi NoHo Partnersin suurista kaupunkihankkeista. Yhtiö on perustanut NoHo Eventsin, joka keskittyy tapahtumiin ja elämyksiin ja tavoittelee johtavaa asemaa Pohjoismaissa.

Helsingin Messukeskus järjestää vuosittain lukuisia isoja ammatti- ja yleisömessuja, satoja kokouksia, tuhansien osallistujien kansainvälisiä kongresseja, yritys- ja viihdetapahtumia sekä juhlia, joissa vierailee yhteensä noin miljoona kävijää vuosittain. Messukeskuksessa on kaikkiaan 21 ravintolaa ja kahvilaa, ja ravintolatoiminnan kokonaismyynti on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa.

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Educa, FinnBuild, Helsingin Kirjamessut, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919.  www.messukeskus.com | www.messukeskusrestaurants.fi

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana Nasdaq Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Sea Horse, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi, Friends & Brgrs, Campingen ja Cock’s & Cows. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Yhtiö tavoittelee 400 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2024 loppuun mennessä. Yhtiön visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolayhtiö. www.noho.fi

Lisätietoja:

Helsingin Messukeskus (Suomen Messut Oyj)
Anni Vepsäläinen, toimitusjohtaja, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com
Lumia Ankkuri, markkinointi- ja viestintäjohtaja, 050 3870 023, lumia.ankkuri@messukeskus.com

NoHo Partners Oyj
Toni Niemi, Helsingin Messukeskuksen ravintoloiden operatiivinen johtaja, puh. 040 777 9246
Maria Koivula, johtaja NoHo Events, puh. 050 366 2382

Lue lisää