Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Kiinteistö- ja turvallisuusalan ajankohtaiset kysymykset täyttivät messukatsomot 
Uutinen

Kiinteistö- ja turvallisuusalan ajankohtaiset kysymykset täyttivät messukatsomot 

Tänään Messukeskuksessa Helsingissä päättyneessä neljän toimialan, kiinteistö-, audiovisuaalisen tekniikan, turvallisuusteknologian- ja palveluluiden sekä pelastus- ja ensihoitoalan tapahtumakokonaisuudessa haettiin vilkkaasti tietoa sekä muuttuvasta lainsäädännöstä, että uusien digitaalisten palveluiden ja innovaatioiden markkinoille tuomista tuotteista ja palveluista. Tapahtumakokonaisuudessa vieraili 11.–12.10. yli 10 000 kävijää. 

Kiinteistömessut kokosi yhteen kiinteistön ylläpidon ja korjausrakentamisen ammattilaiset. Lavakatsomo olivat täynnä lähes jokaisessa esityksessä ja erityisesti yleisöä tuntui kiinnostavan alan lainsäädäntö ja taloyhtiöiden talous.

FinnSec 2023 tarjosi yrityspäättäjille uusia digitaalisia ratkaisuja kiinteistöjen turvaratkaisuihin liittyen sekä turvapalveluja yrityksille. Turvallisuus 2023 -messut järjestettiin ensimmäistä kertaa omana tapahtumanaan Helsingissä ja tapahtuma sai erittäin paljon kiitosta hyvinvointialueiden päättäjiltä ja pelastus- ja ensihoidon ammattilaisilta.

AudioVisual Expo 2023 -messuilla nähtiin niin ikään merkittäviä uudistuksia edelliskertaan, vuoden 2019 tapahtumaan verrattuna.

”Tunnelma on ollut erittäin korkealla, kun neljän toimialan ammattilaiset pääsivät kohtaamaan asiakkaita kasvokkain pitkän tauon jälkeen. Oli hienoa huomata kuinka hurjan digiloikan nämä toimialat ovat tehneet, se näkyi selkeästi myös messuosastoilla”, sanoo Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

”Eniten Kiinteistömessuilla on puhuttaneet taloyhtiöiden remontit, talousasiat ja isännöinti. Taloyhtiöiden hallitusten väki on ollut aktiivisesti hakemassa tietoa”, kertoo Timo Tossavainen Kiinteistöliitosta.

FinnSecissä useampia kertoja jo aikaisemmin mukana ollut Osaava App Oy:n toimitusjohtaja Janne Murtomäki kertoo huomanneen selkeästi sen, että edellisestä asiakaskuntaa on hyvin kiinnostunutta uutuustuotteista ja heille kaksipäiväinen tapahtuma on juuri oikean mittainen.

Julkisivuremonttikilpailussa kolmen kova kärki

Suomen Messusäätiön rahoittaman Julkisivuremonttikilpailun voitto meni tällä kertaa Helsingin Vallilassa sijaitsevalle Asunto Oy Euralle. Siinä tehtiin erinomaisen hieno perinnejulkisivukorjaus, jossa onnistuttiin palauttamaan 1920-luvun arkkitehtuuri, ilme ja tunnelma vuosikymmenten jälkeen. Toiseksi tulleen tamperelaisen As Oy Kaskitie 11-15:n julkisivukorjaus edustaa haasteellisen tiiltä ja betonia yhdistäneen julkisivun innovatiivista ja kokonaisuutena hyvin hallittua korjausta.

Kolmannen palkinnon helsinkiläinen As Oy Pitäjänmäentie 17, jonka julkisivuremontissa yhdistyivät ansiokkaasti erikoinen hirsirunkorakenne, alkuperäisen arkkitehtuurin vaaliminen entisen ulkoasun ja yksityiskohtien palauttamisella, energiatehokkuuden parantaminen ja asumisviihtyisyyden parantaminen.

Kiinteistömessut, FinnSec, Turvallisuus ja AudioVisual Expo tapahtumakokonaisuus järjestetään seuraavan kerran 8.–9.10.2025. Messukeskus järjestää Kiinteistömessut Kiinteistöliiton ja Isännöintiliiton toimeksiannosta, FinnSec-messut Finnsecurity ry:n toimeksiannosta, Turvallisuus-messut Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta ja AudioVisual Expon Avita ry:n toimeksiannosta.

Kiinteistömessut.fi LinkedIn, finnsec.fi LinkedIn, turvallisuus.fi LinkedIn, audiovisualexpo.fi  LinkedIn. #Kiinteistömessut #FinnSec2023 #Turvallisuus #AudioVisualExpo

Lisätiedot: Messukeskus viestintä, Anu-Eveliina Mattila puh. 050 555 6183,
anu-eveliina.mattila@messukeskus.com.

www.kiinteistomessut.fi I www.finnsec.fi I www.turvallisuus.fi Iwww.audiovisualexpo.fi

Kuvia tapahtumasta: mediabank.messukeskus.com

Lue lisää