Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Laura Asmala Helsingin Messukeskuksen Contact Centerin johtoon 
Uutinen

Laura Asmala Helsingin Messukeskuksen Contact Centerin johtoon 

Restonomi Laura Asmala on nimitetty Team Leaderiksi Helsingin Messukeskuksen Contact Centeriin 1.4.2024 alkaen. Contact Center vastaa Messukeskuksen B2B- ja B2C-asiakkaiden asiakaspalvelusta.  

Laura Asmala on valmistunut restonomiksi Haaga-Instituutista ja täydentänyt osaamistaan johtamisen opinnoilla Vaasan yliopistossa. Asmala on vahva kehittäjä, jolla on runsaasti työkokemusta tapahtuma- ja palvelualoilta. Messukeskuksessa hän on työskennellyt vuodesta 2004 alkaen myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä niin Messut-liiketoiminnassa kuin Messukeskus Events & Congresses -liiketoiminnassa.

Contact Center on Messukeskuksen uudistuva asiakaspalvelutiimi, joka palvelee näytteilleasettajia, tapahtumajärjestäjiä ja Messukeskuksen kuluttaja-asiakkaita useissa eri kanavissa. Lisäksi Contact Center on sisäinen palveluyksikkö, joka vastaa monista päivittäistoiminnoista sujuvoittaen messulaisten arkea tapahtumatalon sisällä.

”Contact Center on aktiivisen asiakasviestinnän tiimi. Lähden innolla kehittämään toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi, jotta tapahtumakokemus olisi kaikille tapahtumiimme osallistuville helppo ja antoisa”, sanoo Asmala. 

Team Leaderina Asmala raportoi tehtävistään markkinointi- ja viestintäjohtaja Lumia Ankkurille.

Lisätietoja:

Messukeskus, markkinointi- ja viestintäjohtaja Lumia Ankkuri, +358 50 387 0023, lumia.ankkuri@messukeskus.com. Team Leader Laura Asmala, +358 45 7872 2012 laura.asmala@messukeskus.com | www.messukeskus.com 
 

Lue lisää