Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Marcus Bergström liiketoimintajohtajaksi Messukeskus Events & Congresses -liiketoimintaan
Uutinen

Marcus Bergström liiketoimintajohtajaksi Messukeskus Events & Congresses -liiketoimintaan

Marcus Bergström

Helsingin Messukeskuksen uudeksi liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Marcus Bergström. Hän aloittaa uudessa tehtävässään Messukeskus Events & Congresses -liiketoiminnan johdossa 26.2.2024.

Marcus Bergström on tehnyt Messukeskuksessa pitkän työuran myynnin tehtävissä ja hänellä on laaja kokemus tapahtumaliiketoiminnasta. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Messut-liiketoiminnasta, jossa hän on viime vuosina työskennellyt Messukeskuksen itse tuottamien yleisö- ja ammattitapahtumien liiketoimintapäällikkönä.

Tätä ennen Bergström johti Suomen Messujen ja Stockholmsmässanin yhteisyritystä Adforum Ab:ta, joka järjesti metsäteollisuuden kansainvälisiä näyttelyjä Suomessa, Ruotsissa ja Aasiassa.

Bergström on valmistunut Hanken Svenska handelshögskolanista kauppatieteiden maisteriksi.

Messukeskus Events & Congresses -liiketoimintajohtajana Marcus Bergströmin vastuualueeseen kuuluvat Messukeskuksessa järjestettävät kokoukset, kongressit, juhlat ja vierastapahtumat. Lisäksi Bergström vastaa Messukeskuksen hotelli- ja ravintolaliiketoiminnoista, joita Messukeskus harjoittaa kumppaneidensa Scandicin ja Noho Partnersin kanssa.

– Marcus Bergströmin osaaminen ja kokemus tukevat erinomaisesti Messukeskuksen kasvuhakuista strategiaa ja voimakkaasti kansainvälistyvää liiketoimintaa. Hänellä on erinomaiset näytöt tapahtumaliiketoiminnasta, kasvuhakuisen myyntityön johtamisesta ja tapahtumien kehittämisestä sekä monipuolinen kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

– Messukeskus edistää liiketoiminnallaan asiakkaidensa ja koko suomalaisen elinkeinoelämän menestystä. Tiimini koostuu Suomen kokeneimmista tapahtuma-alan ammattilaisista, ja yhdessä heidän kanssaan lähden innolla kasvattamaan Messukeskuksesta Pohjoismaiden johtavaa messu- ja tapahtumajärjestäjää, sanoo Marcus Bergström.

Helsingin Messukeskus on Suomen johtava tapahtumajärjestäjä sekä näyttely-, kokous- ja kongressitilojen tarjoaja, joka tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Kennelliiton Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin.

Messukeskuksen liikevaihto vuonna 2022 oli 46 miljoonaa euroa ja talousvaikutus ympäristölleen 128 miljoonaa euroa. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, p. 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com
Liiketoimintajohtaja Marcus Bergström, p. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com
Viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, p. 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvamateriaali Marcus Bergströmistä vapaaseen käyttöön: vaakakuva pystykuva

www.messukeskus.com | @messukeskus

Lue lisää