Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Messukeskuksessa tehokas ilmanvaihto pitää sisäilman puhtaana
Uutinen

Messukeskuksessa tehokas ilmanvaihto pitää sisäilman puhtaana

Hallikatot yltävät paikoin jopa 14 metriin. Pinta-alaa Messukeskuksessa on kahdeksan jalkapallokentällistä, joten tapahtumalle varatun tilan laajentaminen on helppoa.


Hyvä ilmanvaihto poistaa sisäilman epäpuhtauksia ja siitä on apua myös koronaviruksen torjunnassa. 
Messukeskuksessa tehokas ilmastointi ja paikoin jopa 14 metriä korkeat hallitilat pitävät sisäilman raikkaana ja turvallisena.

Messukeskuksen tiloissa kaikki ilma puhdistetaan laadukkailla suodattimilla, ja ilmanvaihtokanavat huolletaan säännöllisesti. Sisään tuleva ilma suodatetaan Messukeskuksessa tarkimmilla, F7-tason suodattimilla.

Jokaista Messukeskuksen sisäänkäyntiä, aulaa, hallia ja kokoustilaa palvelee oma ilmastointikone. Raikas ilma otetaan ulkoa sisälle ilmastointikoneen kammioon, jossa se suodatetaan, lämmitetään ja puhalletaan huolletuilla tuloilmapuhaltimilla sisätilaan. Ilmanpoisto puolestaan tapahtuu poistoilmapuhaltimilla, ja myös poistuva ilma suodatetaan ennen kuin se puhalletaan ulkoilmaan.

Saniteettitiloissa on käytössä jatkuva ilmanpoistopuhallus, joka pitää tilat alipaineisina ja ottaa korvausilman ulkopuolelta. Näin WC-tilojen ilma ei pääse sekoittumaan yleisten tilojen ilmaan.

Ilmastointikoneet, kanavistot ja automaatio huolletaan säännöllisesti. Huoltamisesta vastaa talon oma ammattitaitoinen huoltotiimi.

Sisäilman puhtaudesta pidetään Messukeskuksessa kiinni myös tehokkaalla siivouksella sekä tilojen ja pintojen säännöllisellä puhdistuksella. Tilojen hygieniatasoa on pandemian vuoksi nostettu entisestään, ja koko henkilökunta on koulutettu tarkennettuihin hygienia- ja suojakäytäntöihin.

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta.  www.messukeskus.com  |@messukeskus

Oma huoltotiimi pitää kunnossa ilmastointikoneet, kanavistot ja automaation.

Lue lisää