Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Metsä-, kemian- ja bioteollisuuden ammattitapahtumissa solmittiin tuhansia tärkeitä kontakteja
Uutinen

Metsä-, kemian- ja bioteollisuuden ammattitapahtumissa solmittiin tuhansia tärkeitä kontakteja

Metsäteollisuuden kansainvälinen Pulp & Beyond 2024 ja kemian- ja bioteollisuuden ChemBio Finland 2024 sekä kemikaaliturvallisuuden Helsinki Chemicals Forum järjestettiin keskiviikosta torstaihin 10. – 11.4.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Kokonaisuudessa vieraili yli 8000 henkilöä ja osallistui lähes 300 näytteilleasettajaa.

Pulp & Beyond Conference järjestettiin jo tiistaina 9.4.2024 ja siihen osallistui yli 300 henkilöä. Helsinki Chemicals Forumiin osallistui paikan päällä lähes 150 kansainvälistä osallistujaa, joista kaukaisimmat osallistujat olivat Australiasta, Kiinasta ja Intiasta saakka. Virtuaalilipulla osallistui niin ikään 150 henkilöä kahden päivänä aikana. ChemBio Finlandin yli sadassa seminaariohjelmissa korostui bio- ja kemianala vihreän siirtymän mahdollistajana ja ilmastonmuutosta hillitsevissä ratkaisuissa. Kemian opiskelua pidettiin kestävän tulevaisuuden kannalta avainasiana.

”ChemBio Finland on toimialamme tärkein kohtaamispaikka niin opiskelijoille kuin jo alan ammattilaisille. Laaja laboratoriolaitteidemme näyttely on herättänyt paljon positiivista huomiota ja kävijät ovat kiitelleet, kun ovat saaneet niihin tutustua”, sanoo GWB:n myynnin ryhmäpäällikkö Jukka Lapinniemi.

”Tapahtumakokonaisuus osoittautui toimivaksi ja saa jatkoa kahden vuoden kuluttua 15. – 16.4.2026. Tänä vuonna järjestettiin Pulp & Beyond -tapahtuma ensimmäistä kertaa. Se on jatkoa aiemmin tapahtumakokonaisuudessa järjestetylle PulPaperille. Osallistumisesta oli tehty nyt helppoa ja entistä vastuullisempaa, verkostoituminen on kaiken keskiössä. Tapahtuman kansainvälisyys oli korkealla tasolla”, kertoo tapahtumakokonaisuudesta vastaava liiketoimintapäällikkö Anssi Rajala Helsingin Messukeskuksesta.
 
Pulp & Beyond 2024 on Andritzille merkittävä tapahtuma. ”Pulp & Beyond on yksi Pohjois-Euroopan tärkeimmistä alan ammattitapahtumista ja uusi konsepti on erittäin onnistunut. Tapaamme täällä tärkeitä asiakkaita, kerromme uutuuksistamme tehokkaasti ja verkostoidumme alan toimijoiden kanssa. Ratkaisujen esittelyn lisäksi kerromme viimeisimmistä teknologioistamme, joilla voimme mahdollistaa vihreän siirtymän asiakkaillemme”, kertoo markkinointijohtaja Robert Pachler Andritzilta.

Helsingin Messukeskus järjesti kansainvälisen metsäteollisuuden ammattitapahtuma Pulp & Beyond 2024:n yhdessä Puunjalostusinsinöörit ry PI:n kanssa ja ChemBio Finland 2024 -tapahtuman yhteistyössä Suomen Kemian Seurojen, Kemianteollisuuden ja Suomen Bioteollisuuden kanssa. Helsinki Chemicals Forumin järjesti Chemicals Forum Association yhteistyössä suomalaisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Seuraavan kerran tapahtumakokonaisuus järjestetään 15. – 16.4.2026 Helsingin Messukeskuksessa.

WWW.PULPANDBEYOND.COM
WWW.CHEMBIOFINLAND.FI
WWW.HELSINKICF.EU

Lisätietoja: Pulp & Beyond: viestinnän asiantuntija Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
ChemBio Finland ja Helsinki Chemicals Forum: viestinnän asiantuntija Anu-Eveliina Mattila, puh. 050 5556183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com

Kuvia median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com

Lue lisää