Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messut saa uuden sisälogistiikan teema-alueen – kumppanina LIMOWA
Uutinen

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messut saa uuden sisälogistiikan teema-alueen – kumppanina LIMOWA

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialojen ammattilaiset yhteen tuovilla PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messuilla nähdään keväällä 2024 uusi sisälogistiikan teema-alue. Kumppanina alueen toteutuksessa on logistiikkaverkosto LIMOWA ry. Luvassa on uuden alueen lisäksi ajankohtaista, korkealaatuista ohjelmaa. Tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–14.3.2024. 

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialojen ammattilaisten kohtaamispaikka PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messut saa uuden teema-alueen logistiikkaverkosto LIMOWA ry:n kanssa tehdyn kumppanuussopimuksen myötä.

”Olemme iloisia siitä, että tapahtumakokonaisuuteen saadaan uusi kokonaisuutta täydentävä teema-alue. Tehokkaalla logistiikalla on yhä keskeisempi rooli yritysten toimitusketjuissa. Uuden alueen kautta voimme myös vastata asiakkaidemme toiveisiin. Asiakaskyselyissämme on käynyt ilmi, että esimerkiksi logistiikkaratkaisuista ja verkkokaupasta toivotaan lisää sisältöä”, Helsingin Messukeskuksessa tapahtumakokonaisuudesta vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström sanoo.

Yhteistyön mukanaan tuoma korkealaatuinen ohjelmakokonaisuus tarjoaa kävijöille teollisuuden, kaupan ja varastojen sisälogistiikkaan liittyviä ajankohtaisia puheenvuoroja.  

”Pakkaukset, niiden tunnisteet ja tunnistaminen sekä käsittely ja pakkaaminen ovat keskeisiä osa-alueita useille yrityksille. Niiden merkitys on kasvavan verkkokaupan, ohuempien Just-In-Time-tavaravirtojen ja kehittyvän teknologian myötä kasvamassa entisestään. LIMOWA on mielellään mukana messutapahtumassa muun muassa kokoamalla ohjelmalavoille ajankohtaiset ja tärkeät teemat johtavien asiantuntijoiden puheenvuoroihin”, LIMOWA ry:n toiminnanjohtaja Heikki Lahtinen kertoo.

Lisätiedot:  

Marcus Bergström, liiketoimintapäällikkö, Helsingin Messukeskus, p. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com

Heikki Lahtinen, toiminnanjohtaja, LIMOWA ry, puh. 050 342 4056, heikki.lahtinen@limowa.fi

PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–14.3.2024 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Muoviyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton sekä Kehittyvä elintarvike -lehden kanssa. Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan graafisen alan Sign, Print & Promotion -tapahtuma 13.–14.3.2024 sekä horeca-alan ammattilaisten Gastro Helsinki 13.–15.3.2024.

Lue lisää