Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone SijoittajaMessut nosti esille sijoittamisen ja säästämisen merkitystä 
Uutinen

SijoittajaMessut nosti esille sijoittamisen ja säästämisen merkitystä 

Eilen keskiviikkona 16.11. päättynyt uusi sijoittajatapahtuma houkutteli sijoittamisesta kiinnostuneet ja alan ammattilaiset kuulemaan puheenvuoroja ja paneelikeskusteluja sijoittamisen ajankohtaisista aiheista. Näytteilleasettajien osastoilla kävi tapahtumapäivän aikana kuhina, kun messukävijät kyselivät sijoitusvinkkejä alan tärkeimmiltä toimijoilta. SijoittajaMessut keräsi Messukeskukseen eilen yli 2600 kävijää.

SijoittajaMessujen osastoilla muistutettiin sijoittamisen ja säästämisen tärkeydestä kaikille ihmisille. Kuluneet myllerrysten vuodet ovat korostaneet varautumisen merkitystä erilaisiin tilanteisiin.

– Sijoittamisen demokratisoituminen on meille tärkeää: Nordnetin missiona on kertoa, että ihan jokainen voi säästää ja sijoittaa. Tapahtuma meni todella hyvin, ja osastollamme oli paljon kävijöitä heti aamusta alkaen. Nordnetillä oli tapahtumassa myös oma lava, jossa järjestetty livetreidaus veti penkit täyteen iltapäivän ja illan ajaksi. Oli hienoa päästä juttelemaan sekä nykyisten että uusien asiakkaiden kanssa SijoittajaMessuilla, sanoo Nordnet Suomen markkinointijohtaja Soile Ruuskanen.

Nordnet myös palkitsi SijoittajaMessuilla Vuoden Sijoittajan 2022 ja Vuoden Sijoitusteon 2022. Vuoden Sijoittajana palkittiin velkakierteestä sijoittajaksi selviytynyt kotiäiti Päivi Rantanen. Vuoden Sijoitusteko -palkinto luovutettiin Natalia Salmelan ja Jasmin Hamidin vetämälle Mamma Betalar -podcastille.

SijoittajaMessut on monille pörssiyrityksille tärkeä tapahtuma sijoittajasuhteiden kannalta. Alan tapahtuma on erinomainen tilaisuus tavata yksityissijoittajia.

– Aivan yrityksemme ylintä johtoa myöten meille on tärkeää tavata yksityissijoittajia messuilla. Osastollamme esittelimme myös erilaisia UPM:n materiaaleista tehtyjä tuotteita, ja tuotenäyttely kiinnostikin monia messukävijöitä. Erityisen paljon kiinnostusta herättivät muun muassa uudet biomedikaali-ryhmän tuotteet, toteaa UPM:n sijoittajasuhdekoordinaattori Aija Syvänen.

Alan toimijoista koostuvan näyttelyn lisäksi SijoittajaMessujen ohjelmassa oli puheenvuoroja ja keskusteluja sijoittamisen ajankohtaisista teemoista ja trendeistä. Tapahtumassa pitivät puheenvuoron muun muassa UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen, sijoittaja ja kirjailija Merja Mähkä ja tietoturva-asiantuntija Benjamin Särkkä.

Sijoittaja-tapahtuma järjestetään seuraavan kerran Helsingin Messukeskuksessa 14.11.2023.  Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alma Talent ja Helsingin Messukeskus.

Lisätietoja SijoittajaMessuista:
*
Helsingin Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com
* Helsingin Messukeskus, liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström, p. 044 562 4524, marcus.bergström@messukeskus.com
* Alma Talent, tapahtumapäällikkö Milla Varelius, p. 040 084 0644, milla.varelius@almamedia.fi

#sijoittajamessut

Lue lisää