Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Suomen Messut Oyj ja sen tytäryritys SVV Oy saivat arvostetun Suomen Vahvimmat -sertifikaatin
Uutinen

Suomen Messut Oyj ja sen tytäryritys SVV Oy saivat arvostetun Suomen Vahvimmat -sertifikaatin

sertifikaatit

Suomen Messut Oyj ja sen tytäryritys SVV Oy ovat vastaanottaneet arvostetun Suomen Vahvimmat -sertifikaatin. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, vahvasta luottoluokituksesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Suomen Asiakastieto myöntää Suomen Vahvimmat -sertifikaatin vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja muille sidosryhmille, että yritys on luotettava kumppani, noudattaa vastuullisia kaupankäynnin tapoja, ja yhteistyö sen kanssa on kestävällä pohjalla. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.

”Suomen Vahvimmat -sertifikaatti todentaa asemamme luotettavana ja vahvana toimijana tapahtuma-alalla. Vaikka ajat Suomen taloudessa ovat haasteelliset, meitä kantaa vahva luottamus missioomme. Teemme työtä yritysten ja elinkeinoelämän hyväksi, ja siihen meillä on erinomaiset edellytykset, osaaminen ja kokemus”, sanoo Suomen Messut Oyj:n talousjohtaja ja SVV Oy:n toimitusjohtaja Petteri Nissinen.

Suomen Messut Oyj toimii Helsingin Messukeskuksessa tuottaen tapahtumia ja vuokraten tilojaan ja palvelujaan muille toimijoille. Tytäryritys SVV on audiovisuaalisen esitystekniikan kansainvälisesti tunnustettu osaaja.

Luottamuksesta Messukeskuksen liiketoimintaan kertoo myös helmikuussa julkistettu Taloustutkimuksen vuoden 2022 Työelämän päättäjät (TEP) -tutkimus. Siinä Messukeskus oli jo kolmatta vuotta peräkkäin yrityspäättäjien eniten arvostama yritys ja myös toimialansa ylivoimaisesti tunnetuin yritys Suomessa.

Messukeskus sai myös syksyllä 2022 ensimmäisenä tapahtumajärjestäjänä Suomessa GOLD Excellent -tasoisen SHORE-turvallisuussertifikaatin, mikä todentaa osaltaan laadukkaan työn riskienhallinnassa ja vastuullisen liiketoiminnan rakentamisessa.

Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, talousjohtaja Petteri Nissinen, petteri.nissinen@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com, www.messukeskus.com

Lue lisää