Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Teknologia-messukokonaisuus kasvaa, uutuutena mukaan 3D-tulostamisen tapahtuma
Uutinen

Teknologia-messukokonaisuus kasvaa, uutuutena mukaan 3D-tulostamisen tapahtuma

Messukeskuksessa joka toinen vuosi järjestettävä Teknologia-messukokonaisuus jatkaa kasvuaan, kun ensi vuonna mukaan liittyy uusi 3D-tulostamisen tapahtuma. 3D-tapahtuman yhteistyökumppanina on Suomen Pikavalmistusyhdistys – Finnish Rapid Prototyping Association FIRPA ry. Teknologia 21 -messut järjestetään 9.–11.11.2021 Messukeskuksessa Helsingissä.

3D-tulostamisen teknologia laitteiden, materiaalien ja sovellutusten osalta on kehittynyt viime vuosien aikana, ja sitä käytetään useilla eri aloilla.

– 3D-tulostus on ajankohtainen, sillä sen käyttö lisääntyy voimakkaasti sekä teollisuudessa tuotantomenetelmänä että harrastuksen kaltaisena kotitulostamisena. 3D-tulostusalan tapahtuma sopiikin erinomaisesti Helsingin Messukeskuksen Teknologia-messukokonaisuuteen, sanoo Suomen johtavan tulostusalan yhteisön FIRPAn puheenjohtaja Mika Salmi. Vuonna 1998 perustetun yhdistyksen tavoitteena on muun muassa kehittää alan osaamista, yhteistoimintaa ja valmistustekniikoiden tietojen vaihtoa sekä edistää alan tunnettavuutta Suomessa.

Teknologia-kokonaisuudessa esittäytyy useita teknologian aloja. Laaja läpileikkaus teknologian ajankohtaisista aiheista tarjoaa synergiaetuja niin kävijöille kuin näytteilleasettajille. Tietoa erityisesti 3D-tulostuksesta on toivottu aiempina vuosina.

– 3D-tapahtuma täydentää Teknologia-messuja erinomaisesti. Ajankohtaisia 3D-aiheita on toivottu aiemmilla kerroilla, ja olemme iloisia että pystymme ensi syksynä esittelemään niitä entistä enemmän kasvavassa messukokonaisuudessa, toteaa Teknologia-messuista vastaava myyntiryhmäpäällikkö Marcus Bergström.

Uusi 3D tulostamisen ammattitapahtuma koostuu näyttelystä, workshopeista sekä suomalaisten ja kansainvälisten alan huippuasiantuntijoiden puheenvuoroista. Suomen Pikavalmistusyhdistys FIRPA järjestää myös vuosiseminaarinsa tapahtuman yhteydessä.

Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 21 Messukeskuksessa Helsingissä 9.–11.11.2021. www.teknologiamessut.fi, #teknologia21  

Lisätietoja:

Messukeskus Helsinki, Marcus Bergström, p. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com

Suomen Pikavalmistusyhdistys – Finnish Rapid Prototyping Association FIRPA ry, Mika Salmi, p 050 512 2746, mika.salmi@aalto.fi

Kuvia viime tapahtumasta vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Osoitelähde: Messukeskus mediarekisteri. Voit poistua tiedotteiden jakelulistalta vastaamalla tähän viestiin.

Lue lisää