Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Tilaisuutesi Messukeskuksen kokoustiloissa: näin palvelemme
Uutinen

Tilaisuutesi Messukeskuksen kokoustiloissa: näin palvelemme

Päivitetty 27.4.2022

Siipi

Messukeskukseen voi tulla turvallisin mielin 

Saimme turvajärjestelyistämme COVID 19 -sertifikaatin ensimmisenä pohjoismaisena tapahtumatalona. Näin takaamme turvallisen ja miellyttävän tapahtumakokemuksen kaikille.Käsien desinfiointi
Sisäänkäyntimme on varustettu kiintein käsidesiautomaatein ja lisäksi käsidesiä on vapaasti tarjolla kaikissa tiloissamme, mm. aula- ja wc-tiloissa, ravintoloissa ja kahviloissa. Pese tai desinfioi kätesi tiheästi päivän aikana.

Kasvosuojat 
Messukeskus ei edellytä maskin käyttöä mutta asiakkaamme voivat toki käyttää maskia jatkossakin oman harkintansa mukaan. Myymme kasvosuojia vieraiden käyttöön euron kappalehintaan, lisätietoja henkilökunnaltamme.

Sisäänkäynti ja kulkureitit
Suunnittelemme sisäänkäynnit tapahtumakohtaisesti. Ohjaamme vieraat sisään ja ulos sujuvasti kulkusuuntaopastein.

Kosketusvapaa maksaminen
Ohjaamme asiakkaitamme asioimaan sähköisesti suositellen maksukortin käyttöä ja kosketusvapaata lähimaksua.

Wc-tilat
Käytettävissä on runsaasti wc-tiloja, ja hanamme toimivat kosketusvapaasti. Varustusta täydennetään ja wc-tiloja siivotaan useasti päivän aikana.

Siivous
Varautumiseemme kuuluu tehokas yhteistyö siivouskumppanimme kanssa. Hygieniakoulutuksen saaneet siivoojamme tarkistavat tilat päivän aikana useasti. Mm. palvelutiskit, vaatesäilytystiskit, porraskaiteet sekä hissien, pankkiautomaattien, maksupäätelaitteiden ja pysäköintiautomaattien näppäimistöt pyyhitään säännöllisesti. Kauttamme voit tilata tilaisuuteesi myös tehostetun desinfiointisiivouksen.

Ilmastointi
Tehokas ilmastointi parantaa turvallisuutta. Ilma puhdistetaan laadukkailla suodattimilla, ja ilmanvaihtokanavat huolletaan säännöllisesti.

Tarjoilut
Toteutamme tilaisuutenne tarjoilun räätälöidysti yhteistyökumppanimme Compass Groupin avulla. uokailua voidaan suuremmissa henkilömäärissä myös porrastaa.

Tilaisuuden av-tekniikka
Messukeskuksen palveluihin kuuluu kokouksen striimausmahdollisuus. Lisätietoja yhteyshenkilöltämme.

Henkilökunta ja hygienia 
Olemme varustaneet asiakaspalvelupisteet pleksisuojin. Henkilökunnallamme on mahdollisuus kasvosuojien käyttöön halutessaan ja käsien tiheään desinfiointiin.

Neuvonta, tiedotus, tilaisuuteen osallistuvien ohjeistaminen
Viestimme turvallisuudesta sekä ennakkoon että paikan päällä esimerkiksi digiopastein ja netissä. Koulutettu henkilökuntamme opastaa ja neuvoo paikan päällä kaikessa.

Tapahtumajärjestäjä, huomioithan nämä seikat omassa valmistautumisessasi:

Muistuta tilaisuutesi osallistujille ennakkoon, että tapahtumaan kannattaa osallistua terveenä ja oireettomana.

Tutustu ennakkoon Messukeskuksen turvallisuusohjeisiin.

Sairaustapauksissa ohjaa tilaisuuden osallistuja ottamaan välittömästi yhteyttä tapahtumajärjestäjään. Autamme oireilevan tai sairastuneen henkilön edelleen terveyspalvelujen piiriin.

Voit mielellään hyödyntää kaikkea tässä tiedotteessa olevaa infoa ja linkkejä ohjeistaessasi osallistujia.

Lue lisää