Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone TsigaBoom! huipentuu loppiaisviikonloppuna: tivolia, sirkusta ja karkkisadetta Helsingin Messukeskuksessa, tapahtuma-alueelle vapaa pääsy
Uutinen

TsigaBoom! huipentuu loppiaisviikonloppuna: tivolia, sirkusta ja karkkisadetta Helsingin Messukeskuksessa, tapahtuma-alueelle vapaa pääsy

Etelä-Suomi kärvistelee lähipäivät tuimassa pakkassäässä, mutta kylmyyttä pääsee pakoon Helsingin Messukeskukseen, jossa jatkuu vielä loppiaisviikonlopun ajan Tivoli Sariolan ja Sirkus Finlandian tähdittämä TsigaBoom!-tapahtuma. Kymmenien tivolilaitteiden ja huikeiden sirkusnäytösten lomassa kävijöille arvotaan lahjakortteja ja lippupaketteja tuhansien eurojen arvosta.

TsigaBoom! on avoinna vielä sunnuntai-iltaan saakka päivittäin klo 12–18. Uuden koko perheen tapahtuman ohjelmasta vastaavat Tivoli Sariola ja Sirkus Finlandia.

Loppiaisviikonloppuna tapahtuman kävijöillä on mahdollisuus voittaa lippupalkintoja ja lahjakortteja niin Sirkus Finlandin, Tivoli Sariolan kuin Messukeskuksenkin tapahtumiin. Arvontoja tehdään päivittäin tuhansien eurojen arvosta. Lisäksi ohjelmassa on karkkisade päivittäin klo 14. Tivolin ja sirkuksen maskotit viihdyttävät myös tapahtuma-alueella.

Sirkus Finlandian päivittäisissä näytöksissä on huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten sirkustaiteilijoiden esittämänä. Näytökset järjestetään päivittäin klo 12.30 ja 14.30 Näytöksessä esiintyvät mm. taikuri Marko Karvo, jalkajonglööri Nelma Pietala, tasapainotaituri Captain Frodo, klovneriaa esittävä Bonbon Family, Pat & Pip Hotdogs -koiraystävät sekä Sirkus Finlandia -orkesteri. Tunnin mittaisen näytöksen juontaa Sirkus Finlandin kiertueelta tuttu Sebastian.

Tivoli Sariola on tuonut Messukeskukseen koko kattauksensa: mukana on muun muassa hurjapäiden suosimat Waltzer ja The Tribe sekä vastikään uusittu Lordi Ghost Train. Joukossa on myös perheen pienimmille soveltuvia karuselleja ja useita hauskoja pelipisteitä.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Paikan päältä voi ostaa tivolirannekkeita, laitelippuja ja näytöslippuja sirkukseen. Ticketmasterissa ennakkoon myynnissä olevat liput sisältävät sekä ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen että päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin.

TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua | Helsingin Messukeskus 26.12.2022 - 8.1.2023. Avoinna päivittäin klo 12-18. | www.tsigaboom.fi | #tsigaboom #sirkusfinlandia #tivolisariola #messukeskus #tivoliasirkustariemua

Lisätietoja:
Sirkus Finlandia, viestintä, Jouni Aalto, +358 50 5212341, jouni.aalto@sirkusfinlandia.fi
Tivoli Sariola, viestintäpäällikkö Tinna Kontinen, +358 40 767 1601, tinna.kontinen@tivolisariola.fi
Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, +358 50 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvia tapahtumasta vapaaseen käyttöön Messukeskuksen kuvapankista

Lue lisää