Siirry sisältöön
Kävijälle Palvelut

Palvelut kävijöille

Kävijäpalvelut

Vaatteet voi jättää vaatesäilytykseen Messukeskuksen sisäänkäynneillä. Palvelun hinta on 4 € (yleisötapahtumat) / 5 € (ammattitapahtumat). Alle 7-vuotiaat lapset saavat ilmaisen narikan. Vaatesäilytykseen voi takin lisäksi jättää laukun.

Lasigalleriassa on lukollisia säilytyslokeroita. Säilytysmaksu on 2 €.

Messukeskuksen lähin pankkiautomaatti sijaitsee Kauppakeskus Triplassa.

Messukeskuksessa on käytössä vapaa langaton verkko ”Messukeskus”.

Messukeskus on sisätiloiltaan savuton. Tupakointialue sijaitsee ulkona pohjoisen sisäänkäynnin tuntumassa .

Ensiapu

Ensiapupäivystys palvelee Messukeskuksen omissa tapahtumissa tapahtuma-aikana, puh. 040 450 3237. Ensiapupiste sijaitsee lähellä pohjoista sisäänkäyntiä, vaatesäilytyspisteen läheisyydessä. Voit kysyä tarkkaa sijaintia henkilökunnaltamme!

Messukeskuksessa on defibrillaattoreita. Paikallista lähin: defi.fi.

Yleinen hätänumero on 112 (osoite Messuaukio 1).

Noudata aina järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja määräyksiä. Mikäli havaitset onnettomuuden tai turvallisuutta vaarantavan ongelman, ilmoita siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Perheille

Yleisötapahtumissa palvelee lastenhoitohuone Ylägallerian käytävällä. Lastenhoitohuoneesta löytyy wc-tila myös perheen pienimmille, vaipanvaihtotila ja mikroaaltouuni. Lastenhoitohuoneessa lapsi on huoltajansa vastuulla, eikä lasta saa jättää valvomatta huoneeseen. Lisäksi vaipanvaihtoon soveltuvia tasoja löytyy lähes jokaisesta Messukeskuksen wc-tilasta.

Rattaita voi lainata messukäynnin ajaksi käyttöön. Lastenrattaita säilytetään sisäänkäynneillä.

Kaikissa Holiday Inn -hotelleissa Suomessa ja maailmalla alle 18-vuotiaat lapset (1–2 lasta) yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa tai mikäli huonetyyppi sisältää lisävuoteen. Vauvan sänkyjä on saatavilla tarvittaessa ilman lisämaksua. Lisäksi voit tiedustella hotelleista suoraan väliovellisia huoneita, joilla saadaan lisätilaa suuremmallekin perheelle.

Lapsiperheiden ruokailu on tehty kaikissa Holiday Inn -hotelleissa mukavaksi ja nautinnolliseksi. Kids Eat Free -ohjelma tarjoaa alle 13-vuotiaille hotellivieraille mahdollisuuden ruokailla ravintolassa lasten listalta veloituksetta, kun perheen aikuinen ruokailee ravintolassa.

Esteettömyys

Pysäköinti liikkumisesteisten pysäköintitunnuksilla on Messukeskuksessa maksutonta tapahtumien aikana. Pysäköintitalon P1-tasolla on 20 liikkumisesteisten pysäköintitunnuksella merkittyä pysäköintipaikkaa. Käyttäjän tulee käyntinsä yhteydessä ilmoittaa rekisterinumeronsa Messukeskuksen asiakaspalvelupisteeseen. Myös hotellin parkki on maksuton liikkumisesteille tapahtuma-aikoina

Messukeskuksen kaikki sisäänkäynnit ovat esteettömiä ja talon kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Myös suurin osa Messukeskuksen ravintoloista on esteettömiä. Kaikista kerroksista löytyy esteettömiä WC-tiloja.

Sisäänkäynneiltämme voit lainata pyörätuolin. Jos haluat varata pyörätuolin ennakkoon, lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@messukeskus.com. Kerro viestissä saapumispäivä, kellonaika, sisäänkäynti ja omat yhteystietosi. Näin toimit sisäänkäynneillä lasten ja rattaiden kanssa

Vammaiskortin haltijan avustaja pääsee Messukeskuksen järjestämiin tapahtumiin maksutta sisään. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita Messukeskukseen.

  • Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen sekä esteettömiä WC-tiloja.
  • Opastamme selkeästi ja esteettömyystiedot karttoineen löytyvät selkeästi verkkosivuiltamme.
  • Toimitilojemme läheisyydessä on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin.
  • Katsomossamme on pyörätuolipaikkoja ja valikoiduissa tiloissa induktiosilmukka.
  • Koko henkilökuntamme on sitoutunut parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan asiakkaitamme.

Esteettömyyskartat

Vastuullisia elämyksiä kaikille

Esteettömyys

Messukeskus on esteetön tapahtumatalo. Kaikki sisäänkäyntimme ovat esteettömiä, talon kaikkiin osiin pääsee hissillä, ja kaikista kerroksista löytyy esteettömiä WC-tiloja. Pysäköinti liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella on maksutonta, ja vammaisen henkilön avustaja pääsee Messukeskuksen järjestämiin tapahtumiin maksutta sisään.

Vastuullisuus

Messukeskus on kestävyydessä tapahtuma-alan edelläkävijä ja tekee työtä sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun alueilla. Kestävyystyöstä raportoidaan vuosittain YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti.

Entistäkin herkullisempi Messukeskus

Koko ravintolatarjontamme on nyt uusittu! Uusi ravintolakumppanimme on NoHo Partners. Meiltä löytyy upea kattaus kiinnostavia ravintolabrändejä, mm. Espalta tuttu, ikoninen Lilla Strindberg, laadukkaisiin ja kotimaisiin raaka-aineisiin vannova hampurilaisketju Friends & Brgrs sekä aasialaisia makuja yhdistelevä Hanko Aasia. Aivan uudenlaisia elämyksiä tarjoavat myös Rooftop Bistro & CafePaddington Pub, Café Milano ja Fair Buffet by Pihka.  

Usein kysytyt kysymykset

Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä!