Siirry sisältöön
Näytteilleasettajalle Palvelut Osaston rakentaminen

Kaikki osaston rakentamiseen

Mitä osastosi tarvitsee?

Valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava erilaisten messuosastojen rakentamiseen. Mikäli valikoimasta ei löydy etsimääsi tuotetta, tai haluat apua osaston suunnittelussa, asiantuntijamme auttavat osoitteessa osastopalvelut@messukeskus.com. Tutustu koko katalogiin ja tee varaukset eMessukeskuksessa


Valikoimastamme löydät muun muassa:

Alumiiniprofiilirakenteet

Meiltä saat otsalaudat, tukirakenteet, seinäelementit ja -levyt sekä ovet ja taiteovet tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Puurakenteet

Puurakenneseinäelementtimme ovat valkoiseksi maalattua kovalevyä. Maalaamme puurakenneseinäelementit eri veloituksesta vakiovärein tai erikoisvärein.

Matot ja lattiat

Valikoimastamme löytyy kattava valikoima erilaisia lattioita, reunalistoja, lavaelementtejä sekä rulla- ja palamattoja.


Valaistus ja sähköistys

Valaistus on yksi onnistuneen osaston tärkeimmistä ominaisuuksista. Oikein valaistu osasto erottuu ja houkuttelee asiakkaita tutustumaan tarjontaasi. Valaisinvalikoimistamme löydät osastollesi sopivat valaistusratkaisut.

HUOM! Sähkö katkaistaan osastoilta 30 minuutin kuluttua tapahtumapäivän päätyttyä. Mikäli tarvitset osastollasi yösähköä, muista tilata pistorasia jatkuvalla virralla (24h). Huom! Turvallisuussyistä valaistusta ei saa kytkeä jatkuvavirtaiseen pistorasiaan. 

 • Trussivalopaketit
 • Asennus
 • pistorasiat

Ripustukset

Hallien kevyet ripustuspisteet on tarkoitettu lipuille, banderolleille yms. somisteille. Enimmäiskuormitus on 15 kg/ripustuspiste. Somisteille ripustuksia voi tilata halleihin 2, 3, 4, 5 ja 6. Halleissa 1 ja 7 kevyiden ripustuspisteiden tekeminen ei ole mahdollista.

Trussin ripustuspisteisiin voi ripustaa myös muita painavia tuotteita. Trussin ripustuspisteitä voi tilata halleihin 2, 3, 4, 5, 6 ja 7. Hallissa 1 on trussin ripustuspisteille rajoitettu saatavuus.

HUOM! Trussin ripustuspiste ei sisällä ketjunostinta eikä muita ripustustarvikkeita vaan nämä on tilattava erikseen tai tuotava omat nostimet.

Näytöt ja esitystekniikka

Näytöillä voit esittää osastollasi esimerkiksi mainosvideoita tai muuta materiaalia. Huomioithan, että osa näytöistä vaatii erillisen tietokoneen tai mediatoistimen tiedostojen esittämiseen.

Tilaa tarvittaessa myös äänentoisto esityksiä varten. Valikoimastamme löytyy myös valmiit äänentoistopaketit live-musiikille ja puheelle.

Näytöt ja äänentoiston toimittaa Suomen Videoviestintä SVV Oy.

 


Lvi-palvelut

Saat kauttamme myös osastolla tarvitsemasi LVI-kalusteet. Huomaathan, että vesi-, viemäri- ja paineilma-asennukset edellyttävät lattiakaivoa osastolla tai teknisen tilan puolella.

Huom! Talousveden jakelussa käytettävät vesikalusteet ja liitäntäletkut on desinfioitava ennen käyttöönottoa. Tilatessanne vesikalusteen kauttamme huolehdimme desinfioinnista puolestanne. Mikäli käytätte tapahtumassa omia vesikalusteita, pyydämme huolehtimaan osaltanne vesikalusteiden ja liitäntäletkujen desinfioinnista. Desinfioinnin voi myös ostaa lisäpalveluna kauttamme kumppanimme Are Oy:n kautta.

Varastot

Säilytystila lisää osaston toimivuutta ja lisää messupäivien sujuvuutta. Tutustu varastovaihtoehtoihin eMessukeskuksessa!

Yhteydet ja liittymät

Jos osastolla on käytössä maksupääte ja tietoliikenteen toimintavarmuus on tärkeää messuosaston toiminnoissa, osaston tietoliikenne kannattaa varmistaa kiinteällä internet-liittymällä.

Kiinteän internet-liittymän hinta sisältää myös teknisen tuen ongelmatilanteissa.


Kalustus

Tarkoin suunniteltu kalustus varmistaa osaston toimivuuden. Meiltä löydät kattavan valikoiman kalusteita osastollesi:

 • Pöydät, tuolit ja hyllyt
 • Kaapit, esitetelineet ja tiskit
 • Vitriinit, peilit ja naulakot
 • Kodinkoneet, ja elektroniikka
 • Posteriseinät jne.

Somistus

Somistus viimeistelee osastosi tunnelman. Kauttamme on saatavilla muun muassa viherkasveja ja ilmapalloasetelmia.

Grafiikka

Osastosi grafiikka tukee yrityskuvaasi ja messuosallistumisesi tavoitteita. Graafisen tuotannon yksikkömme auttaa sinua valitsemaan osastollesi oikeat graafiset toteutusratkaisut ja materiaalit. Tuotamme mittatilaustyönä kuvatulostuksia eri materiaaleille kuten kankaalle, tarralle, paperille ja levyille. Saatte kauttamme myös tarvittavat jälkikäsittelyt, kuten laminoinnit, pohjustukset ja kehystykset.

 • Tulosteet
 • Kalustebrändäykset
 • Otsalaudat
 • jne

eMessukeskukseen

Klikkaa ostoksille eMessukeskukseen