Siirry sisältöön
Näytteilleasettajalle Palvelut Tapahtumien omat kanavat

Tapahtumien omat kanavat

Messutapahtumien omat kanavat ovat erinomainen tapa rakentaa näkyvyyttä ja tulla huomatuksi ympäri vuoden. Tarkista käytettävissä olevat kanavat, niiden tunnusluvut ja näkyvyyspaikkojen hinnat kunkin tapahtuman omilta sivuilta.

Paraatibanneri

Kiilaa kärkeen bannerilla! Paraatibannerilla kiilaat kaikkien sivuston käyttäjien tietoisuuteen. Banneri näkyy tapahtuman etusivulla sekä ohjelma- ja näytteilleasettajat -sivuilla.

Välibanneri

Välibannerilla solahdat sivustokävijöiden mieliin kiinnittämällä huomion sisällön keskellä. Banneri näkyy tapahtuman etusivulla sekä ohjelma- ja näytteilleasettajat -sivuilla.

Sisältöyhteistyö

Haluaisitko herättää huomiota tapahtuman kohderyhmän keskuudessa laajemmin? Nappaa yrityksellesi näkyvyyttä blogissa, joka tarjoaa tapahtumakävijöiden kiinnostuksiin sidottua sisältöä läpi vuoden!

Uutiskirje

Messuklubin sydän on sen jäsenille lähetettävä uutiskirje. Viestejä lähetetään ja luetaan erityisen aktiivisesti ennen tapahtumaa, mutta myös messujen ulkopuolella ympäri vuoden. Houkuttele kävijät osastollesi, kerro tarjouksista, uutuuksista tai kilpailuista osastollasi. Voit myös houkutella messuklubilaisia verkkokauppaasi tai kivijalkamyymälään!

Somekanavat

Tavoita tapahtuman fanit somessa hyödyntämällä tapahtuman Facebook ja Instagram-sivuja. Suosittelemme sitomaan postauksen messuosallistumiseen tai muuhun teille ajankohtaiseen tapahtumaan!

eMessukeskukseen

Klikkaa ostoksille eMessukeskukseen