Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Autenttinen barcelonalainen shandy Damm Lemon 3,2 % on nyt saatavilla 0,33 l tölkissä!
Näytteilleasettajien tiedote

Autenttinen barcelonalainen shandy Damm Lemon 3,2 % on nyt saatavilla 0,33 l tölkissä!

Tiedote 17.04.2024
Diamond Beverages Oy

Autenttinen barcelonalainen shandy Damm Lemon 3,2 % on nyt saatavilla 0,33 l tölkissä!

Välimeren rannikolta Suomeen rantautunut Damm Lemon on aito ja alkuperäinen barcelonalainen shandy, jossa on kuusi osaa laadukasta lageria ja 4 osaa sitruunaa sekä aavistus limettiä.

Barcelonasta Suomeen rantautunut raikas shandy on nyt saatavilla 0,33 l tölkissä S- ja K-ryhmän myymälöissä! Damm Lemon on ensiluokkainen ja raikas oluen ja sitruunamehun yhdistelmä, jonka valmistuksessa on käytetty Estrella Damm-lageria sekä aitoa Välimeren sitruunoista puristettua sitruunamehua. Estrella Damm-lager lanseerattiin puolen litran tölkissä alkuvuonna 2023.

The Beer of Barcelona

Damm Lemon on suunniteltu Välimeren kuumia päiviä ajatellen. Se on kevyt ja vähäalkoholinen vaihtoehto lämpimiin kevätiltoihin ja kuumiin kesäpäiviin. Välimeren sitruunat ja laadukas lager tuovat barcelonalaisen rennon elämäntyylin suomalaiseen juomakulttuuriin.

Damm Lemon sisältää saman panimon lippulaivatuote Estrella Damm-lageria, joka on 100 % luonnollisista ainesosista valmistettu vaalea olut, joka ei sisällä lisäaineita tai säilöntäaineita. Se on kansainvälisesti tunnettu korkealaatuinen lager, jonka resepti on säilynyt samana jo vuodesta 1876. Estrella Damm lanseerattiin Suomessa puolen litran tölkissä alkuvuonna 2023.

Damm on yksi Espanjan vanhimmista panimoista. Se panostaa vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan muun muassa käyttämällä vihreää sähköä sekä käyttämällä vastuullisesti tuotettua ja kierrätettäviä pakkausmateriaaleja. He käyttävät oluissaan parhaimpia raaka-aineita paikallisilta tuottajilta.

Estrella Damm tukee gastronomiaa

Damm on useiden gastronomiatapahtumien virallinen yhteistyökumppani ja tunnetaan erityisesti pitkäaikaisesta kumppanuudestaan kansainvälisen ”The World’s 50 Best Restaurants” -kilpailun kanssa. Damm etsii uusia tapoja yhdistää Estrella Damm-lager modernin gastronomian kanssa, ja siksi se tekee yhteistyötä maailmanlaajuisesti useiden eri Michelin-tasoisten kokkien kanssa.

Estrella Damm-lager ja Damm Lemon ovat mukana Ruokamessuilla 19. – 21.04.2024 Helsingin messukeskuksessa. Osastolle 5m61 tutustuttavissa myös panimon alkoholittomat ja gluteenittomat olutvaihtoehdot!

Lisätiedot ja näytepyynnöt:
Henna Parkkila /  Brand Manager, Diamond Beverages Oy

henna.parkkila@diamondbeverages.fi, puh. 050 348 3038

Lue lisää