Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Uusien CFMOTO CFORCE 850XC JA CFORCE 1000 -mallien julkaisu MP 24 -messuilla
Näytteilleasettajien tiedote

Uusien CFMOTO CFORCE 850XC JA CFORCE 1000 -mallien julkaisu MP 24 -messuilla

LEHDISTÖTIEDOTE
ATV FINLAND
2.2.2024

Uusien CFMOTO CFORCE 850XC JA CFORCE 1000 -mallien julkaisu MP 24 -messuilla

CFMOTO päivittää suositut CFORCE 850XC ja CFORCE 1000 -traktorimönkijänsä vuoden 2025 malleihin, tuoden ne markkinoille kevään ja kesän aikana. Uudistettuihin malleihin on tehty huomattava määrä muutoksia ja lisätty käyttäjän ajokokemusta parantavia ominaisuuksia.

TÄYSIN UUDISTUNUT CFORCE 850XC on seuraavan sukupolven traktorimönkijä, jonka moottorin, vaihteiston ja variaattoriratkaisun päivi­tykset vaikuttavat merkittävästi laitteen tehokkuuteen. Päivitetty 800cc V-Twin-moottori ja 44 kW/60 hv:n maksimiteho parantavat ajokokemusta. Aiempaa vahvempi ja kevyempi runko mahdollistaa nope­amman kiihtyvyyden.

Uudistuneen iskunvaimennuksen ja säädettävän ohjaustehostimen ansiosta mönkijän kulku on pehmeää. Vakiovarusteisiin kuuluvat ohjaustehostin ja eletroninen takatasauspyörästön lukko takaavat optimaali­sen kääntösäteen. Automaattinen renkaita hallitseva järjestelmä tarjoaa myös erinomaisen pidon. 

CFORCE 850XC:n jarrutusjärjestelmä on uudistuksen myötä aiempaa tehokkaampi ja turvallisempi. Myös jäähdytysjärjestelmään ja pakoputkistoon on tehty merkittäviä päivityksiä. Uusi, sporttinen ulko­näkö, tehokkaat LED-valot ja uudistunut mittaristo 7” näytöllä lisäävät käyttömukavuutta. 

CFORCE 850XC ominaisuudet:

1) Korkealaatuiset ja kirkkaat LED-ajovalot (edessä ja takana)
2) E-tyyppihyväksytty vinssi, jonka vetokyky on 3000 LBS. Vetokuula ja peräkärryn pistoke vakiona.
3) Aiempaa kevyempi ja vahvempi runko
4) Uudistunut iskunvaimennus ja säädettävä ohjaustehostin
5) Uusi, tehokas ja turvallinen jarrujärjestelmä
6) Uusi jäähdytysjärjestelmä ja pakoputkisto
7) Uusi mittaristo 7” näytöllä

CFORCE 1000 on CFORCE-tuoteperheen jämerin ATV. Suurimman ja tehokkaim­man moottorin ansiosta CFORCE 1000 on pätevä traktorimönkijä kaikkein vaativimpiin töihin. Erikoisrakenteinen, nestejäähdytteinen 963 cc-moottori on suorituskykyinen voimanpesä. Aiempaa vahvempi ja kevyempi runko mahdollistaa nope­amman kiihtyvyyden. 

CFORCE 1000:n ominaisuuksia ovat mm. CV-Tech -variaattori, EFI-polttoainejärjestelmä, tyylikäs muotoilu, profiloidut ajovalot ja ergonomiset istuimet. Uudistuneen iskunvaimennuksen ja säädettävän ohjaustehostimen ansiosta mönkijän ajettavuus on aiempaa parempi. Vakiovarusteisiin kuuluva eletroninen takatasauspyörästön lukko takaa optimaali­sen kääntösäteen. Automaattinen renkaita hallitseva järjestelmä tarjoaa myös erinomaisen pidon.

CFORCE 1000:n turvallisuutta on parannettu jarrutusjärjestelmän tehostuksella. Jäähdytysjärjestelmään ja pakoputkistoon on myös tehty merkittäviä päivityksiä. LED-ajovalot edessä ja takana sisältyvät vakiovarusteisiin. Ulkonäkö on urheilullisempi ja uudistunut mittaristo on varustettu 7” näytöllä. 

CFORCE 1000 ominaisuudet:

1) Korkealaatuiset ja kirkkaat LED-ajovalot (edessä ja takana)
2) Iskunkestävät käsisuojat vakiovarusteena
3) E-tyyppihyväksytty vinssi, jonka vetokyky on 3000 LBS. Vetokuula ja peräkärryn pistoke vakiona.
4) Aiempaa kevyempi ja vahvempi runko
5) Uudistunut iskunvaimennus ja säädettävä ohjaustehostin
6) Uusi, tehokas ja turvallinen jarrujärjestelmä
7) Uusi jäähdytysjärjestelmä ja pakoputkisto
8) Uusi mittaristo 7” näytöllä

Uudet CFORCE 850XC ja CFORCE 1000 esitellään ATV Finlandin messuosastolla 6g48 klo 9.00 alkaen. Tervetuloa tutustumaan laitteisiin!

CFMOTO on Suomen myydyin 4×4 traktorimönkijämerkki ja Euroopan myydyin mönkijä. Laajoista CFORCE- UFORCE- ja ZFORCE-mallistoista löytyy sopiva mönkijä kaikkiin tarpeisiin. CFORCE-malliston ohjaustangolliset atv-mönkijät on varusteltu runsailla premium-tason vakiovarusteilla ja niiden hinta-laatu­suhde on todetusti hyvä. CFORCE-mönkijöille annetaan myös markkinoiden paras takuu: 3 vuotta ilman tunti- tai kilometrirajaa.

Rinnakkainistuttavien traktorimönkijöiden UFORCE- ja ZFORCE-mallistoista löytyvät vaihtoehdot sekä työkäyttöön soveltuvista mönkijöistä että räyheistä menopeleistä harrastus- ja huvikäyttöön. Myös UFORCE-malliston mönkijöiden takuu on 3 vuotta ilman tunti- tai kilometrirajaa. ZFORCE-malliston takuuaika on 2 vuotta.

Tekniikan Maailman traktorimönkijöiden vertailussa 17/2023 CFORCE-malliston traktorimönkijä 625 oli testimenestyjä neljällä tähdellä. Metsästys- ja Kalastus -lehden vertailussa CFORCE 625 nousi testivoittajaksi. Vertailussa tuotiin esille mm. CFORCE 625:n parasta hinta-laatusuhdetta, parasta ajettavuutta maantiellä ja testin lyhintä jarrutusmatkaa.

Julkaisuvapaa: heti

Lisätiedot: ATV Finland maajohtaja Janne Pesonen, janne.pesonen@atvfinland.fi, 050 567 7744

Lue lisää