Siirry sisältöön
Turvallisuus

Turvallisuus

Turvallisuusohjeet

Noudata aina henkilökunnan antamia ohjeita ja määräyksiä. Mikäli havaitset onnettomuuden tai jonkin muun turvallisuutta vaarantavan asian, ilmoita siitä heti henkilökunnalle.

Ensiapu

Suomen Messujen järjestämissä tapahtumissa ensiavusta vastaa SPR. Ensiapupiste sijaitsee lähellä pohjoista sisäänkäyntiä. Voit kysyä sijaintia henkilökunnaltamme. Messukeskuksessa on defibrillaattoreita; katso sijainnit osoitteesta defi.fi.

Yleinen hätänumero on 112 (osoite Messuaukio 1).

Terveysturvallisuus

Messukeskus haluaa varmistaa asiakkailleen mahdollisimman turvallisen tapahtumaosallistumisen. Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita. Messukeskus on rakennettu suuria yleisötilaisuuksia varten, ja meillä on pitkä kokemus tapahtumien järjestämisestä. Hygieniatasomme ja -osaamisemme on jo lähtökohtaisesti korkea. Turvallisuuskoulutuksen saanut henkilökuntamme auttaa ja neuvoo mielellään kaikessa.

Koronapandemian myötä otimme käyttöön lukuisia suojatoimia. Messukeskuksen turvallisuusohjeistus ja lisätietoja aiheesta: www.messukeskus.com/korona

Lemmikit

Lemmikkejä ei allergiasyistä voi tuoda mukanaan messuille. Opas- ja avustajakoirien kanssa sen sijaan voi tulla messuille.

Kielletyt esineet ja aineet

Messukeskukseen ei saa tuoda terä- tai muita aseita, alkoholia, huumausaineita, räjähteitä tai ilotulitteita.

turvallisuus

Messukeskuksen turvallisuus on huippuluokkaa

Turvallisuusosaamiseemme kuuluu mm.

  • kattavat turvallisuusjärjestelmät
  • hyvin koulutettu henkilöstö
  • huippukuntoinen kiinteistö
  • jatkuva, 24 h valvonta vuoden jokaisena päivänä
  • osaava turvallisuussuunnittelu
  • hyvä viranomaisyhteistyö

Messukeskus on ISO 9001 -laatusertifioitu yritys, ja meillä on kansainvälinen COVID 19 -sertifikaatti.  Messukeskus on myös palkittu Pohjolan turvallisuuspalkinnolla. Olemme järjestäneet useita korkean turvallisuusprofiilin tapahtumia, huippukokouksista suuryritysten yhtiökokouksiin.

Asiakkaidemme turvallisuus on osa tapahtuman laatua. Mitoitamme turvallisuushenkilöstön aina tilaisuuden tarpeen mukaan.