Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Golfmessuilla ohjelmaa niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille
Uutinen

Golfmessuilla ohjelmaa niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille

Suomen suurimmassa golftapahtumassa Golfmessuilla on ohjelmaa niin lajin harrastajille kuin aloittelijoillekin. Inspiraation ja ajankohtaisen tiedon lisäksi messuilla on tarjolla tietoa muun muassa uudistetuista säännöistä, kilpagolfista sekä golfin terveysvaikutuksista. Myös golfin digipalvelut ovat tämän vuoden messuilla vahvasti esillä. Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.–24.3. samaan aikaan Kevätmessujen kanssa.

Golfmessut tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden välineiden testaukseen ja lyöntitekniikan hiomiseen alan ammattilaisten johdolla. Golfmessujen rangella asiantuntijat opastavat omaan pelityyliin sopivan mailan valinnassa. Lyöntitekniikkaa pääsee puolestaan hiomaan Golfliiton Trackman-simulaattoreissa.

Puttialue on omistettu puttereiden kokeiluun ja lähipelin tarkkuuden hiomiseen. Puttialue toteutetaan yhteistyössä Nordic Turfin kanssa, joka on Suomen suurin tekonurmen toimittaja Suomessa. Golf Centerin putterifittauksesta saa työkaluja juuri oikean putterin valintaan.

Golfliiton Aloita golf -alueella asiantuntijat vastaavat lajista kiinnostuneiden kysymyksiin, ja siellä pääsee testaamaan myös oman svingin lähtötilannetta. Messujen Kotimaan kentät -alueella voi puolestaan tutustua kotimaan kenttiin ja matkanjärjestäjiin.

Suomi Golf -lavalla asiaa hyvinvoinnista, säännöistä ja kokemuksia harrastajilta ja ammattilaisilta

Suomi Golf -lavan #muntapapelata -ohjelmanumerot antavat puheenvuorot lajin intohimoisille harrastajille. Perjantaina puheenvuoron saa uutta golfohjelmaa luotsaava Arttu Harkki, lauantaina olympiapurjehtija Kaarlo Tapper ja sunnuntaina Pekka Hyysalo. Ammattilaisen näkökulmaa olympiagolfista tarjoaa muun muassa golfin valmentaja Timo Karvinen.

Golfin terveysvaikutukset ovat myös tapahtumassa esillä, kun esimerkiksi liikunta- ja urheilulääketieteen asiantuntija ja golfvalmentaja Julia Kettinen kertoo lajin hyvää tekevästä vaikutuksesta perjantaina ja lauantaina.

Golfin uudistuneet säännöt puhuttavat myös Golfmessuilla. Golfliiton vuoden tuomariksi kruunaama Timo Huvinen johdattaa messukävijät sääntöjen maailmaan jokaisena tapahtumapäivänä. Golfmessuilla on esittelyssä myös Suomi Golf ID, jonka tunnistautumisratkaisun tarkoituksena on parantaa golfarin navigointia golfin digitaalisessa maailmassa.

Lähes miljoona euroa kerännyt 24h Golf -tempaus rantautuu Golfmessuille

24h Golf -hyväntekeväisyyshaaste rantautuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa Golfmessuille ja simulaattorimaailmaan. Tempauksen tuotot menevät lasten ja nuorten golfin edistämiseen, ja hyväntekeväisyyshaaste onkin kerännyt lähes miljoona euroa junioreiden toimintaan viimeisen kymmenen vuoden aikana. Konseptia ylläpitää Suomen Golfliitto, ja se on kaikkien golffareiden ja seurojen vapaassa käytössä. Lue hankkeesta lisää.

Golfmessuille tänä vuonna saapuvassa hyväntekeväisyyshaasteessa pelataan 24 tuntia putkeen simulaattoripelinä perjantaista lauantaihin klo 16.30–16.30. Haasteen isäntinä toimivat youtube-vaikuttajat Golfaijat, jotka pelaavat 24 tuntia. Lisäksi peliin on kutsuttu 24h-konkareita sekä muita erikoisvieraita. Myös messukävijät voivat osallistua tempaukseen. Kaikki tuotot ohjataan golfseuroille lajikokeilutapahtumiin.

Tutustu Golfmessujen koko ohjelmaan täällä.

Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.-24.3.2024. Golfmessujen pääyhteistyökumppani on Golfliitto. Samaan aikaan järjestetään Kevätmessut, jotka muodostuvat viidestä samanaikaisesta tapahtumasta: Kevätpuutarha, Asu & Remontoi, Oma Mökki, Sisusta ja Lähiruoka & luomu. Kevätmessut avautuvat jo torstaina 21.3. Kaikkiin tapahtumiin on sisäänpääsy samalla lipulla.

www.golfmessut.fi | #golfmessut2024

Lisätietoja:

* Helsingin Messukeskus, Tanja Pasila, liiketoimintapäällikkö, p. 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com
* Helsingin Messukeskus, Antti Karjunen, viestinnän asiantuntija, p. 050 574 3444. antti.karjunen@messukeskus.com

Voit akkreditoitua tapahtumaan joko ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros).

Kuvia Messukeskuksen aiemmista tapahtumista vapaasti median käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/

Lue lisää