Siirry sisältöön
Medialle Uutishuone Habitare Pro tuo Helsinkiin messutapahtuman rinnalle uuden showroom-tapahtuman – pääyhteistyökumppanina Polestar
Uutinen

Habitare Pro tuo Helsinkiin messutapahtuman rinnalle uuden showroom-tapahtuman – pääyhteistyökumppanina Polestar

Habitare vahvistaa ammattilaistarjontaansa ja tuo Habitare Pro -kattoteeman alla messutapahtuman rinnalle Helsingin keskustaan uuden showroom-tapahtuman. Showroomit kutsuvat alan ammattilaiset ja designin ystävät tutustumaan tarjontaansa, verkostoitumaan ja nauttimaan ohjelmasta. Habitare Pro järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja Helsingin keskustassa sijaitsevilla showroomeilla 13.–15.9.2023. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Polestar.

Habitaren yhteydessä 13.–15.9.2023 järjestettävä Habitare Pro koostuu Habitaren Ahead-alueelle sijoittuvasta näyttelystä ja kansainvälisestä ammattilaisohjelmasta sekä uudesta showroom-tapahtumasta, joka kutsuu ammattilaisyleisön ja designin ystävät Helsingin keskustassa sijaitseviin showroomeihin. Habitaren ohjelmassa ammattilaissisällöt on keskitetty keskiviikosta perjantaihin, ja keskiviikon ohjelma on englanniksi.

”Kansainvälisyyden vahvistaminen Habitaressa on tärkeä askel kohti muutosta ja tapahtuman kehittämistä kansainvälistä yleisöä houkuttelevaksi designtapahtumaksi. Haluamme tarjota alan ammattilaisille ainutlaatuisen tapahtumakokonaisuuden, jossa ihmiset voivat tavata, verkostoitua ja inspiroitua hauskassa ja kiehtovassa ympäristössä – bisnestä ja muotoilua yhdistäen”, Habitare Pron creative brand manager Hanna Laikola iloitsee.

Habitare Pro -ammattilaiskonseptin vahvistaminen on osa Habitaren kansainvälistymistä ja Hanna Laikolan kiinnittäminen vahvistaa kansainvälistä designtapahtumaosaamista Habitare-tiimissä.

Habitare Pron pääyhteistyökumppani on Polestar, jonka järjestämä How will materials shape the future? -paneelikeskustelu kuullaan tapahtuman avajaispäivänä 13.9. klo 14. Polestar järjestää lisäksi perjantaista sunnuntaihin 15.–17.9.2023 koeajoja, joihin voi varata ajan ennakkoon tai paikan päällä Messukeskuksessa.

Habitaren Pron yhteistyökumppaneihin lukeutuvat myös Alvar Aalto -säätiö, Design District Helsinki ja Nordic Choice Hotels, jotka ovat mukana kaupunkitapahtumassa ja Habitaren ohjelmassa.

”Designtapahtumat ja -toimiala elävät muutoksen aikaa, ja haluamme vahvistaa Habitaren roolia ajassa kiinni olevana tapahtumana, joka on osaltaan mahdollistamassa tuloksellisia kohtaamisia ja toimialan liiketoiminnan kasvua. Suomi ja suomalainen osaaminen kiinnostavat kansainvälisesti ja parhaimmillaan Habitare voi toimia uusien menestys- ja kasvutarinoiden mahdollistajana myös kansainvälisellä tasolla”, Habitaresta vastaava liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila kertoo.

Habitare Pron kaupunkitapahtumassa ovat mukana seuraavat showroomit:

Bolon I Durat I Finarte I Finsoffat I Hakola I Iittala & Nikari & Woodnotes I Isku I Kuusilinna I Kylpyhuonekeskus I Lauritzon I Lundia I Matri I NAAVA I Orizzonte

Dekostudion showroomilla ovat mukana:

K-Rauta Pro I Unidrain I Arvolista I Tammiholma I Polaria I Svedbergs I Tikkurila I Gerflor I Geberit I Hansgrohe I Ecophon I Smedbo I Ledvance

Showroomeihin ja Polestarin koeajoihin voi varata etukäteen ajan – varauskalenterit avautuvat maanantaina 28.8.2023 osoitteissa: Habitare.fi ja Habitarepro.com.

Kuvat Habitaresta ovat ladattavissa täältä

Lisätiedot: 

Hanna Laikola, creative brand manager, Habitare Pro, p. 044 980 2101, ext-hanna.laikola@messukeskus.com

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, Helsingin Messukeskus, p. 040 559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com

Suomen suurin huonekalu-, muotoilu- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Habitare Pro -ammattilaistapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa ja Helsingin keskustaan sijoittuvilla showroomeilla 13.–15.9.2023. | habitare.fi | habitarepro.com | @habitarefair | #habitare2023 #habitarepro2023

Lue lisää